torsdag 28. februar 2013

Det er HELG!!

Herrrliiig og freesh fredag!!
Litt vårlig og ganske så røde innslag har tatt plass på sjenken denne fredagen. Mitt røde Green Gate er jo bare til å bli glad av, så KLART det skal få stå fremme å leke seg med disse søte små narsisser.









Et stort HURRA!!!fra meg for at nå er vintermånedene over. Nå ønsker vi bare 1 mars velkommen! Dette skal bli en deilig ,kreativ og avslappende helg har jeg bestemt meg for :)) Klem og god helg fra Vibeke

onsdag 27. februar 2013

Nå går det den rette veien......

I dag får dere være med på en reise med vårens aller søteste nemlig blå perleblomster og narsisser ! Å ta bilder av blomster er bare så inspirerende, farger ,form og struktur er bare så fasinerende synes jeg :) Klarer som vanlig  å ikke bare ta med ET bilde....så her har du MANGE med våre søte små. 1 mars i morgen så nå går det den rette veien mot VÅR!









Siden mars nærmer seg så  kan man for alvor begynne å glede seg over vårens tegn som er like rundt hjørnet...Strålende torsdag alle sammen!NYT ! Klemmer fra Vibeke

tirsdag 26. februar 2013

Nytt oppdrag for Vibeke Design

Like over jul ble jeg kontaktet av  Flinkmedia ,de ønsket å opprette en interiørspalte i bladet sitt MAGASINET. De hadde sett for seg Vibeke design i denne faste spalten som skulle dukke opp i flere av deres magasiner nå fremover.Kunne dette være noe for meg ? KLART DET!!!Kjempe gøy å være med på dette. Resultatet har blitt hele tre sider i dette magasinet og muligens en forside på et av dem. Disse blir gitt ut på følgende steder Bamble,Porsgrunn,Notodden og Nedre Eiker. I denne spalten tar jeg for meg tema påske,som innholder påskeaktiviter for barn og vårlig pynt i hjemmet.



Alle bildene samt tekstene er mine. Kjenner at jeg er spent og gleder meg veldig til å se det  på trykk:)


                            Nye utfordringer kan vi LIKE! Ha en strålende onsdag alle sammen!
                                                          
                         KLEMMER VIBEKE

mandag 25. februar 2013

Spennende fargekombinasjoner !

Jeg er vant til å jobbe med farger på ulike måter og storkoser meg med paletten og maling..Men en annen måte å leke seg med farger på er også kombinasjonene blomster og tekstiler i hjemmet....I sommer gikk det masse av en kombinasjon jeg brukte MYE....men først litt sart og lyst:)

 
Men her kommer kombinasjonen : LILLA, LYS AQUAGRØNN & TURKIS!! ÅH! I LOVE IT!! At man er svak for nettopp denne kombinasjonen er ikke vanskelig å se etter en runde i bildearkivet  mitt..her kommer en titt!














Blir nok mye å se fremover også disse fargene, de er absolutt MEG!
Her dukker jammen fotografen opp selv,å TAKKER for alle nydelige tilbakemeldinger,virkelig rørende og selfølgelig veldig inspirerende:)))
                       KLEM VIBEKE