fredag 18. april 2014

Den store skattejakten....

Ja så fikk man oppleve det igjen...nemlig en helt uventet og spesiell skattejakt:) Vi dro i går for å hente hjem en vakker gammel skatt også viste det seg at det var mere å hente fra dette stedet...Vi gravde oss bokstavelig... fram mellom kasser og annet skrot til skattene vi fant denne gang...:)
Under mengder med støv fant vi bla fram til de skjønneste blå gamle norgesglass, som i dag har blitt skrubbet  fram til disse vakre jeg viser i dag:) Det var ulike typer med franske glass og gamle" løve" glass,  i store mengder som nå skal ut i butikken...utrolig morsomt å finne slikt som jeg vet mange der ute også liker.


Her er en liten samling blått glass,vakre som vaser eller  til oppbevaring. Selv skal jeg bruke disse til  blomsterdekorasjonene vi skal ha i  konfirmasjonen, som ikke er langt unna...:)

Kunne ikke tenke meg noen finere blomster til disse blå herligheter....vårfavoritten min:)Klart vannkannen min måtte også få vise seg frem med disse vårlige kvister:) Denne kan også fås kjøpt i min lille butikk.Med oss fikk vi også med gamle kasser , møbler og andre fiiine ting...helt fantastisk morro å oppleve slikt igjen. Så nå gjør vi de klare for å vise seg fram i butikken. Allerede i morgen vil noe være på plass.
Butikken er nå over en uke gammel, og jeg må bare si det har vært en fantastisk herlig respons. Så mange hyggelige mennesker som kommer på besøk og handelen har gått strålende. Nye varer er allerede bestillt inn og stadig må det fylles på...kunne altså ikke fått bedre start og det kan jeg bare takke ALLE dere der ute for....          

                              TUSEN TUSEN TAKK!!!
                           Velkommen til påskeaften handel fra 11-13 alle sammen!

                                    KLEM VIBEKE


9 kommentarer:

 1. Slike skattejakter er så spennende og så gøy når man finner mer enn man hadde trodd. Butikken din ser skikkelig flott ut og det er gøy at det går så bra. Har igrunnen samme drømmen sjøl og har samlet meg opp
  "varer" i noen år nå, så vi får se hva jeg får til etterhvert.
  Ønsker ihvertfall deg lykke til videre og jeg gleder meg hver gang jeg ser ett nytt innlegg fra deg.
  Påskeklem fra Marit

  SvarSlett
 2. Oj...dette var vakkert å hvile øynene på! Så heldige dere var som kom over alle de flotte norgesglassene. Den fargen er veldig pen, har et slikt glass selv. Det var så nydelig med kvistene i sinkbøtten og vannkannen. Så hyggelig å lese at det går bra i butikken, jeg kan ikke tenke meg at noen ikke skulle finne noe fint hos deg. Er jeg på dine kanter en gang så skal jeg komme innom!

  Ha en fortsatt fin påske, Vibeke!

  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 3. For noen utrolig vakre bilder å våkne til:)
  De norgesglass var bare nydelig:) jeg skla også ha konfirmasjon 4 Mai, selv om det ikke ser sånn ut her, alt er bare på hode....
  Men hva skulle du hatt for en tre - fire av de blå norgesglass og sender du ti meg????
  Send meg gjerne en mail på dette eller sms på 900 72 441
  For kunn godt tenkt meg å kjøpt noen av deg til samme formål til gutten min:)
  Ønsker deg en strålende Påskaften og håper på masse kunder til deg:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 4. You are the best photographer! Love all your photos of your beautiful home! Thanks so much for sharing and Happy Easter!
  Hugs,
  Jody

  SvarSlett
 5. Så fantastisk fine ting du har, jeg skal jammen ta meg en tur♥

  SvarSlett
 6. Happy Easter to you and yours

  Xx
  Dore

  SvarSlett
 7. Å milde tid de kvistene er til å besvime av altså......du vet jo at jeg lusker overalt etter slike trær......har bare sett de i hager OG på et stup..........vel er jeg gal etter blomster ,men måtte gi opp på disse!
  Flott at jeg kan beundre de her hos deg!
  I år blomstrer jo alt så tidlig!
  Veldig søte glass dere har fått tak i;)
  Kommer nok til å forsvinne som varme hveteboller;))))!

  En fantastisk nydelig dag hos oss med sol og vellykket eggjakt med gutta og naboen;)
  Pinnekjøtt her i dag og puh....jammen er det tung mat....
  Gledelig påske vakre venn.
  Jeg har fått en SÅ vakker skatt i dag at du vil ikke tro det!
  Kommer på bloggen neste uke;)))))

  Kos deg vennen.

  Stor klem fra meg.

  SvarSlett