fredag 28. februar 2014

"She believed she could....so she did "

Som en god venn av meg sa til meg i dag: " Du skal si  til deg selv AT DETTE KLARER JEG "....Ja... og det har jeg også kjent godt på i noen dager....derfor har jeg nå VIRKELIG bestemt meg....
                                              DET BLIR BUTIKK!!!!!!

Å kjære tid når det endelig gikk opp for meg at jeg nå gjør det, ble det litt følelser.....lettrørt som jeg er,ho,ho. En fantastisk følelse må jeg :)
Så nå brettes armene opp og en butikk skal skapes ! Butikken skal drives i sjarmerende og vakre BREVIK BY . Et sted som har yrende liv hele sommeren igjennom men også veldig koselig på vinterstid. Det som er litt spesielt er at nettopp stedet hvor butikken skal ligge ,har jeg alltid syntes vært så sjarmerende og ofte gått å drømt meg bort i nettopp dette miljøet. Plassen heter "LILLE TORGET"... og for dere  som er kjent her vet jo hvor sjarmerende dette strøket er:)

Kommer til å ta dere med på hele prosessen, fra oppussing av lokalet til butikkens åpning!!! Helt surrealistisk å skrive alt dette egentlig....Men nå er det altså faktum :)))) Gleder meg til å dele dette med dere alle og TAKKER så veldig mye for alle fantastiske tilbakemeldinger både her og på facebook...Tar med meg hver hilsen,klemmer og gode gode ord på veien, vet jeg kommer til å trenge det :)

Dama som har gitt meg denne muligheten er Lise fra FESTFABRIKKEN som også har lokale på dette sjarmerende stedet. Heldige meg som traff noen som henne som ga meg muligheten til en slik unik sjanse..Evig takknemlig Lise...:) 

Vårbilder kommer igjen her på bloggen og nå som ingen snø finnes her mere blir man ekstra inspirert.I dag har jeg laget meg vår i en gammel skuff!




En gammel sjokoladeform fra Belgia fra Gammel Kjærlighet , en herlig rustikk sak skal som blir med på å prege husets vår og påske følelse.



Selfølgelig dominerer det i vårlige pasteller og lyseblått er en av favorittene.

Litt hyssing ,løkblomster og gammelt bestikk gjør seg i min gamle sjarmerende skuff


Tror dette virkelig kan bli en super fredag...for det er ikke hver dag man kan ferie at man endelig skal ut å prøve sine drømmer...så nå gjelder det bare å fortsette å tenke :

                        " SHE BELIEVED SHE COULD.....
                                        SO SHE DID"
                    KLEMMER VIBEKE
                                                

onsdag 26. februar 2014

Løse tråder......

Selv om det er en del "løse tråder"i denne deilige drømmen jeg nå skulle ut å følge....velger jeg nå uansett å fortelle hva den går ut på.....
Det er å starte en BUTIKK ! Ja det er rett og slett dette det har handlet om helt siden lørdag....da ei fantastisk jente lenge har sett potensialet mitt med å selge maleriene mine og var villig til å hjelpe meg på vei med å å tilby et lokale til en meget fin pris....Ja da var jeg SOLGT:)))) 
 Å jøje meg som hodet har hatt nok å tenke på siden den dag,og ja jeg har vel til og med svevd en smule også,hi,hi.....Har sett det hele for meg og vet vel eksakt hvordan jeg ønsker å ha det i min lille butikk....MEN...det er altså en del løse tråder som er igjen til at jeg nå tar steget HELT UT!!!

Drømmen bare fortsetter den og aldri har jeg vært så nær med å gjøre noe jeg virkelig har hatt lyst til å gjøre.....Helt nydelig er det å kjenne på at det nå faktisk kan gå an å drive en liten butikk :))))
Jeg får bare si Fortsettelsen følger!!!!!

I løpet av  disse dagene har jeg selfølgelig ikke helt klart å holde på dette og må bare si til dere som har fått vite det TUSEN TAKK for klemmer og lykkeønskninger. Disse skal jeg ta godt vare på og tar med meg alt dette i prosessen videre :)                                 



                                   KLEMMER VIBEKE

tirsdag 25. februar 2014

"Veien blir til mens du går......."

Er gode ord jeg virkelig kan stå inne for, for ingen vet hva framtiden vil bringe. Jeg er nå på vei mot en av mine drømmer i livet.....
for en ny dør har åpnet seg.....og jeg har valgt å ta det første steget inn....

Hva drømmen går helt ut på vil dere få svar på i morgen...Et kreativt møte må til først før jeg ønsker å fortelle dere alt:) Bildene i dag er fra vår ferietur til et sted jeg alltid har hatt lyst til å besøke...Sommeren 2012 dro vi til vakre RØROS, et sted som viste seg å være langt vakrere enn jeg hadde forestillt meg. Vi var der i tre dager og i løpet av den tiden ble det mange bilder.. og som dere ser måtte jeg lage min egen lille Vibeke "touch"med en selvlaget blomsterkrans med blomster fra nettopp dette herlige sted:)))


Da ses vi allerede i morgen og med mye mer å fortellle........
                           KLEM VIBEKE

søndag 23. februar 2014

Når man minst venter det......

Kan de herligste ting skje:) Slik som det gjorde for meg i går....Desverre kan jeg ikke helt dele det med dere ennå, MEN når det skjer ....ja da kan dere være rimelig sikre på at det skal DELES:)))))
Ok... Vi får prøve å holde oss til dagens innlegg,hi,hi....og som dere ser er det stort fokus på vår ennå her :) I dag har det blitt plantet og pyntet med vårblomster her hjemme.

Liker så godt slike rustikk grove små krukker som dette, de var på salg på Plantasjen i dag, så da var jeg ikke vond å be:)
Oldemors gamle saftflasker som fortsatt har sin sjarmerende gamle etikett på er et herlig innslag blant alt det rustikke og blå :)

Så søte de små løkene er...kan ikke få nok av slikt på denne tiden....



Gleder meg villt til å "flytte "ut å plante i krukker og kar når den virkelige våren setter inn.


                 Vakre små Iris, i de skjønneste farger !

Så nå alle sammen må dere bare smøre dere med tålmodighet till vi ses igjen....og da er jeg tilbake med strålende nyheter som denne dama har drømt om leeeenge :)))

                        GOD & GLAD KLEM
                         FRA VIBEKE
 

fredag 21. februar 2014

Helg favoritt !

Når helgen kommer er det alltid ekstra godt å kose seg litt, og når vi ønsker oss litt ekstra ved frokostbordet blir det mors egen EGGESALAT!
Man koker ca fem egg på ca 10 min. Jeg liker når ikke de blir altfor tørre. Men at plommen er heller litt bløt.Hakk opp vårløk,paprika evt purre.
Og bland de sammen med rekene og de opphakkede eggene.
Tilsett majones og krydre det hele med litt pepper....SÅ ENKELT og SÅ GODT kan jeg love:)



                              Og så var det bare å kose seg og nyte en lang og
                                              GOD HELGEFROKOST!

                               STRÅLENDE LØRDAG!
                                        KLEM VIBEKE

torsdag 20. februar 2014

I sus og DUS!

Så er jeg tilbake etter noen virkelig pjuske dager...sånn er det å jobbe i barnehage.. man får gjerne et snev av det alle de syke små går å bærer på...og det kan faktisk være slitsomt når det ikke kommer helt ut men bare sliter på deg i flere dager...MEN NÅ altså!!! kjenner denne damen seg MYE bedre og byr på duse vårbilder og en artig sammenligning.....

Teppet ble kjøpt på en antikkmesse for 400 kr!!!Ja det er litt av et kupp for et slikt teppe,så mye arbeid som ligger bak og like fint etter alle disse årene:) Jeg er veldig glad i det og har det fremme hele året.

Så kommer en artig sammenligning...Jeg skulle gjøre en opprydding i bildearkivet mitt en dag og kom over noen gamle feriebilder fra Danmark. Husker vi var i en sjarmerende by og jeg som er så glad i gamle utsmykkede dører knipset i vei...:) Men når jeg så denne døren nå fikk jeg umiddelbare sammenligninger med dette heklede teppe mitt...
Sjekk den samme dekoren som står litt ut osv.....

Kanskje det er laget på samme tiden ? Syntes det var litt morsomt det her,og måtte vise det til dere også:)


   Akkurat nå ligger teppet til pynt i kurven under favorittmøbelet her i stua.

Håper dere alle har fine februardager:) Her går en fin vinterferieuke mot slutten. Selv har jeg ikke hatt ferie men sparer meg litt ferie mot våren...resten av gjengen min har tilbragt noen dager i London og kommer hjem med noen overraskelser til mor...dere vet jo hva jeg blir glad for...Engelske interiørblader!!:) Så nå vet dere hva jeg skal gjøre i helgen,litt sjokolade og MASSE inspirerende blader!
Ha det så godt alle sammen og en viktig ting vil jeg si før jeg avslutter :
Tusen takk til alle nye følgere som ønsker å legge seg til her. Velkommen !

            Klemmer til dere alle fra Vibeke