torsdag 30. oktober 2014

Bring it on !

Ja værsego og kom juleinspirasjon......for det trengs kan jeg kjenne:) I år har ALT gått ALTFOR fort her hos meg....for etter planen pleier jeg å ha kommet godt igang med det meste som skal være til juleutstillingen min. Men altså ligger jeg ganske langt bakpå i år og i år har jeg til og med en julebutikk å ordne....jøje meg.....trenger akutt juleinspirasjon NÅ....for å komme igang kan jeg kjenne. Tror ikke det skal mye til for å pirke borti julegleden til denne dama egentlig...men som sagt det har vært veldig mye nå og da må det faktisk ryddes plass til slik kreativitet. Håper jeg straks er på sporet av det .....:)

Derfor skal helgen benyttes til å finne inspirasjonen til mitt neste prosjekt....JUL i butikken ! Men store endringer må til som vanlig, så da holdes butikken stengt inntil alt er klart .






Disse kremmerhusene ble det produsert utrolig mange av i fjor...og jeg har ikke tenkt å ligge på latsiden i år heller når det gjelder disse.)
Søte juleposer med julegotteri oppi.....et absolutt "must"i år også :)

 Tenk at det i år blir en orntlig julebutikk ! Hvem hadde trodd det ? Dette er fra fjorårets juleutstilling hjemme hos meg :)




Så nå vet dere hva denne dama skal bruke sin eksta lille tid til...det blir JUL :) Vil takke alle mine trofaste og selfølgelig aller beste kunder som tok turen på kundekvelden som ble arrangert onsdag. Jeg blir like satt ut hver gang...fantastisk å oppleve slikt etusiasme hos mange... og dere vet jeg er evig takknemlig :)
Velkommen igjen når dørene til julebutikken åpner alle sammen !Dato er usikkert ennå, men vær trygg!... Dere vil bli oppdatert ! Ønsker alle en riktig god helg der ute !

                                         KLEM VIBEKE

mandag 27. oktober 2014

Hallo venn !

Så er vi her igjen....Halloween !! Jeg er en av de som synes det er gøy med halloween og steller gjerne i stand litt for de som kommer og banker på :) I år skal jeg holde en liten workshop i butikken om hvordan man enkelt kan lage seg en magisk lyslykt og annen enkel pynt for denne tiden :)


De flotte lyktene er fra Affari og har fått bein å gå på i butikken ....:) Kan ikke ha FOR mange lykter vettu.....:)
Så kommer noen inspirasjonsbilder av varer som man kan få sikret seg på kundekvelden som straks skal sparkes i gang...Her litt herlig treartikler fra Annemones Skafferier , litt lengere ned ser du også delikat og god kakao som hun også skal selge denne kvelden.

Skjønne varer som disse flaskene , sugerrør,tags og fargerike prikkete beger fra Festfabrikken .


Vet dere! Det lille lyslykt huset av tre...lukter nyyydelig kanel ,også fra Annemones Skafferier .

Ønsker alle riktig velkommne denne kvelden 29 .oktober.Kl 18-21 på Øvre Torg i Brevik.Vet vi får en inspirerende, koselig og kreativ kveld.

                         KLEMMER VIBEKE

lørdag 25. oktober 2014

Gode tanker

 God helg alle dere gode der ute ! I dag ønsker jeg å dele noen gode tanker med dere...GODE TANKER om at jeg føler meg heldig som har så mange positive og gode folk rundt meg... Folk som man merker faktisk vil deg bare godt.....DET er noe av det beste et menneske kan føle tror jeg, og det gjør deg bare varm og god innvendig :) Slikt får man også inspirasjon og kreativitet av....og det trenger man i bøtter og spann nå som kreativiteten virkelig skal ut å prøve seg.....Neste uke begynner jeg nemlig å produsere malerier og juledekorasjoner til julebutikken som åpnes midten av november.

I dag inspirerer det av denne høstelige hortensia buketten....fantastisk ute som inne denne "fryd for øyet "buketten . Vil også dedikere disse blomstene til alle skjønne folk jeg har hatt gleden av å møtt denne uken.....TAKK FOR ALT DERE GIR !


 En skjønn fransk egge kurv funnet hos Gammel Kjærlighet.








 Inne skaper buketten og tekstiler er varm og god atmosfære....


 Nye stoler er flyttet inn, også fra Gammel Kjærlighet. Er bare så glad i slike og tror de vil bli fine til den nye sofa kroken....når den blir endelig ferdig:)

En skjønn ,skjønn gyngestol har flyttet inn i butikken. Så sjarmerende med sin enkle design og patina.
( pute og pledd er ikke til salgs )

 Søte lysfat eller underfat til blomsterpotter disse zinkfatene fra Affari. Herlige rustinspirerte lykter i flere varianter finnes også i butikken.



 Vakre gamle bilder er på plass..."Kan du inte tala"skimtes bak her....Vakker orginal ramme og en figur jeg var svært begeistert for som barn.
Med gode , GODE tanker ønskes det fortsatt god helg herfra !
                                  KLEM VIBEKE

torsdag 23. oktober 2014

Ny erfaring !

Så er det jammen helg igjen....og jeg sitter her å tenker...Hvor ble denne uka av egentlig? Her har det vært en hektisk ,gledesfyllt og nervepirrende uke som har gitt denne dama nye erfaringer på ulike områder. Tirsdag kom kalenderen min som vi har jobbet med nå i høst og det er jo bare en stor glede at så mange ønsker seg en slik. Vi begynner f.o.m i morgen å sende til inn og utland ! Så til deg som har tatt kontakt på mail eller facebook, om ikke lenge er altså en kalender på vei til deg ! TUSEN TAKK fra meg til DEG :)
Onsdag holdt jeg min første Inspirasjonskveld , det var veldig morro og ganske så nervepirrende....for meg er dette første gang jeg gjør slikt...Så her brøt jeg flere av mine egene grenser og høstet nye erfaringer som jeg absolutt tar med meg videre....For det blir ikke siste gang jeg gjør dette, er allerede "booket"til våren med en ny inspirasjonskveld, så nå er jeg igang og øvelse gjør mester har jeg hørt...så da må man bare prøve :) Møtte så mange hyggelige mennesker denne kvelden som har akkurat samme interesse for det gamle og naturmateriale som meg , så her gikk inspirasjonen begge veier for å si det sånn:)



Neste uke blir det kundekveld på Øvre Torg i Brevik . Det er Annemones Skafferier ,Festfabrikken og meg som skal dra det hele igang :) Vi byr på herlig høst inspirasjon og gode tilbud den dagen, så hold gjerne av onsdag 29 . kl 19 . Alle er velkommne !!

 Et lite glimt  fra Bente Løvalls nydelige hage...:)
En vakker hage, som vi til våren håper å få ta en ny runde i :)
 Til helgen blir butikken åpen lørdag fra kl 12 -13.30 ! Vi har masse å gjøre denne helgen så derfor blir det åpent kun denne tiden på lørdag. Men heldigvis har ikke det stoppet folk for å ta turen før,hi,hi...det er heller motsatt faktisk:) Velkommen alle som ønsker å ta turen denne høstlige lørdagen :)


                     KLEM OG GOD HELG 
                             FRA VIBEKE