onsdag 3. juni 2015

Gled noen med blomster !

Jeg elsker blomster og elsker også å få.... og ikke minst GI BORT blomster ! Nå som det bugner av herlige duftende blomster utendørs kan det jo være hyggelig å glede noen med en "hjemmelaget  "bukett :) Jeg har lagt min elsk på disse herlige nettene i striper fra Søstrene Grene og sikret meg opptil flere i ulike farger. Disse er også en fin måte å pakke inn en fargerik bukett på. Så gir man både blomster og et nett på en og samme gang:)


 Tre forskjellige syriner og pioner fra hagen blir vakkert i mine øyne og VET jeg hadde blitt glad for å få en slik hjemmelaget bukett :) Og VET også at det er mange jeg ville gitt denne til :)
 Med disse etikettene fra Panduro kan du jo skrive en personlig hilsen.





 Nettene er enkle og fine i pris og kvalitet fra Søstrene Grene. Kan jo ikke få nok av slike i hus:)

 Så neste gang du vil glede en venn kan en bukett fra hagen være nok :)


Sånn helt plutselig har jeg bestemt for å male stuen.....har jo leeeenge tenkt å tapetsere den ene veggen vi har, men nå blir den malt i løpet av uken istedenfor. I en lys grå aquagrønn farge.....Gleder med til å sette i gang.....så håper vi at vi er heldige med det litt utradisjonelle fargevalget...:)


                                                   VARM KLEM VIBEKE

3 kommentarer:

  1. So pretty! Yes! Anyone would love to have this bouquet! I can only think of how wonderful it smells! <3

    SvarSlett
  2. Hvor godt du advokerer for at give hjemmelavede buketter! Du er heldig at have disse blomster i haven.

    Mine pæoner er slet ikke i gang endnu, og kan forstå, at selv i pæonsamleres haver er det meget få, der blomstrer endnu dette år.
    De bedste hilsner fra Lene

    SvarSlett
  3. Schöner Beitrag darüber, wie man jemanden mit Blumen erfreut! Für meine Bachelorarbeit über die psychologischen Effekte von Geschenken waren solche emotionalen Gesten ein zentrales Thema. hausarbeit-ghostwriter half mir, die tiefere Bedeutung solcher Geschenke gründlich zu analysieren.

    SvarSlett