lørdag 28. februar 2015

Velkommen MARS!



 Elsker lørdager man kan bruke til hva man vil :) Og jeg koser meg med å pusle hjemme etter en hektisk uke.... da kjennes det ekstra godt å roe det helt ned.. Med fyr på peisen og aktiviteter ved kjøkkenbordet...(bilder er tatt før jeg setter i gang med mitt rot....da er det papirklipp...overalt nemlig )

 Den rustikke lysestaken er fra Affari og ble aldri solgt i min lille butikk...Så da ble den min da :)I dag har jeg laget meg en vårlig dekorasjon i den store hvite keramikk krukken. En kvistekrans er blitt lagt ned rundt disse herlige løkplantene for å skape et mer rustikk preg over det hele.











 Det har virkelig vist seg å være en spennende ommøblering når den gamle kjøpmannshylla kom inn på kjøkkenet. Det innbyr virkelig til kreativitet og glede dette stedet:)


 Gamle tekstiler er en kjær ting jeg samler på...og fikk et spørsmål om ikke de var til salgs...men nei dette er både arvegods og andre kjære ting jeg er veldig glad i :)

 Gamle emaljekanner....kan man få nok av de da....? Ikke meg hvertfall,ho,ho..:)
 De herlige terrakotta pottene er fra Kremmerhuset og jeg har bare lagt min elsk på de...Jeg ønsker meg maaange som forhåpentligvis skal få pryde i mitt lille orangeri til sommeren...
 man kan jo bruke de på forskjellige måter også....her som oppbevaring av lys!
                           Så er det bare å ønske en herlig MARS hjertelig velkommen dere....gleder
meg til å dele den med alle mine gode følgere der ute !
                                              KLEM VIBEKE
 

onsdag 25. februar 2015

Vårfølelse på badet

Sola skinner, fuglene kvitrer og snøen smelter utenfor...er det rart man blir inspirert til å skape VÅR innendørs...så i dag flyttet våren inn på badet med vår i en herlig skuff og rosa pasteller.....




De skjønne rosa baderoms håndklene er fra Ellos og det var faktisk min eldste datter som gjorde meg oppmerksom på disse...Arvelig belastet av mora sier dere....:))))













 Synes disse fargene oser vår og finner meg stadig i å kikke inn på badet ,hi,hi

 Skuffen her er virkelig inspirerende å dekorere med alle sine rom...


 også var det den fantastiske patinaen da....:)


Ja jeg må bare si jeg aner at våren er så absolutt nær jeg nå....ved bare å kikke ut kjøkkenvinduet og se masse puselabber i tretoppene....bare DET får man opp humøret av :)

                               KLEM VIBEKE 

søndag 22. februar 2015

Blue love....

Nå går det på "repeat" her om dagen synes jeg....Jeg er som kjent veldig glad i blått....og en blå zinkbøtte fra Affari har bergtatt meg om dagen.....:) Noen ganger er det bare EN ting som skal til for at jeg blir inspirert....og da bare baller det seg på når jeg er i gang.....hi,hi. Så i dag blir det blå bøtter....litt her og der....:)

Ja de dukker til og med opp foran lintøyskapet med en overvekt av BLÅTT.....:)

Og blir man lei av de i stua....ja da finnes det alltid en plass på kjøkkenet...Jeg er nok over gjennomsnittet opptatt av å bytte plass på ting.....:)





Måtte jo bare ta med noen ekstra bilder...nye fjær fra kremmerhuset gjør seg som dekorasjon i en gammel glasskrukke full av egg...store og små...og noen med prikker på :)

Fargen er FANTASTISK og man må bare bli i godt humør av å se på den :)
Å jada den nye kofta har jeg nesten flyttet inn i....den er stort sett med overalt. Et vakkert og behagelig plagg!


Tenk nå går vi inn i den siste uken i februar....og vi er ennå nærmere....våren! Ja jeg måtte bare si det jeg...aldri har jeg lengtet så etter tiden man kan holde seg mer utendørs med ulike sysler i hagen...ja jeg får vel egentlig mer energi til å pusle med ting innendørs også jeg da når det blir lysere og lettere ute.....:) Nå får vi bare håpe mars "farer" pent med oss folkens....:)

                                                          Stor varm klem
                                            Vibeke