onsdag 20. februar 2013

Vakker og røff kombinasjon!

Det er ikke bare jeg som lengter etter vår ,skjønner det på tilbakemeldinger her og ellers når man snakker med folk...Lengselen mot lysere tider er definitivt igang! Jeg har lenge flørtet med vårfarger og i går kom jeg over de skjønneste nye stoffer fra Tilda....snakk om å bli enda mere klar for vår...også oppdaget jeg noe annet,kom å se!
Både farge og mønster er ikke så ulikt mønsteret på de gamle "Anna" tallerknene jeg fant hos en svensk brukthandel i går.Kansje har hun funnet inspirasjon i de? Jeg har vært svak for både fargen og mønsteret på nettopp denne serien en stund,og noe har jeg fått og noe har jeg funnet.

Hva bruker man disse gamle tallerknene til...?JO.. jeg stiller de gjerne opp i et glass skap eller bruker de som skåler til gamle patinerte leirpotter.Elsker bare denne vakre patinerte mønstrete kombinasjonen til røffe leirpotter.
 Her har jeg brukt  begge deler og synes det gir en ekstra piff til den herlige vårløken i leirkrukka.
Her skimter dere en gammel gammel sak...en 160 år gammel bok fant jeg i Sverige i går. Han som eide butikken skjønte ingenting for den hadde han aldri sett før....Ha,ha...Den lå vel bare å ventet på en norsk "tjei"for å komme å hente den:)))Vakker patinert og slitt,og skriften inni er bare helt skjønn.Sånt er jeg opptatt av vettu,som elsker å skrive selv:)


 Sjelden har jeg hatt en så gammel sjarmernede sak mellom hendene,tenk helt fra 1847!
Vi har bare de vakrsete solrike dager her nå og de nyyyytes skal dere vite:)) Det gjør virkelig GODT for kropp og sjel. Må sola skinne litt på alle dere gode der ute også!

                    KLEMMER FRA VIBEKE

10 kommentarer:

 1. TABAKLARIN DESENİ ÇOK GÜZELMİŞ...SİZ BAHARI ÇABUK GETİRDİNİZ...SEVGİLER

  SvarSlett
 2. Hihi...må le her nå, for bestillte varer på panduro her om dagen og så de samme stoffene som her, og første jeg tenkte på var deg:) og at det var noe for deg ser jeg her, morsomt:)
  Tror kansje tallerkene dine heter Asters...da det er en asters på tallerken..så et sausnebb på Qxl her om dagen..men kan være feil, Anna er fint det også:)
  Sitter faktisk i skrivende stund ute i deilig sol og litt jåle kaffe;) kos <3
  Ha en strålende dag...det våres;)
  Vibeke

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha :))Koselig du tenkte på meg da:)))Disse to små talleknene jeg fikk tak i i går kommer fra det svenske serviset ANNA det står bakpå,men det finnes også et norskt som heter muligens(?) Asters.Jeg ble fortalt av en dame på en antikkmesse engang at dette norske er inspirert av nettopp Anna.Jeg er nok mest glad i "Anna",siden fargen er helt spesiell:))Håper du har en strålende kveld:)Klem

   Slett
  2. :) ja, ok...vsr jo så likt, tror egersund har det...husker ikke..men ja..råflott farge, håper jeg en vakker dag kommer over disse;) vakre:)
   Ha en fin kveld videre:)

   Slett
 3. De stoffene var nydelige, og så likt mønsteret var det på tallerkenen. Veldig fint. Flott og vårlig innlegg. Nydelige, hvite blomster, så fint til den gamle boka.

  SvarSlett
 4. Nydelig mønster!
  Jeg har også vært i Sverige, fikk tak i de Tilda stoffene. Tok de blå, så fine vettø!!
  Nydelige bilder:)
  Ha en fin kveld.
  klem lille meg

  SvarSlett
 5. Nok en gang: heeeelt nydelig! Så morsomt at stoffet matcher tallerkenene. Sjarmerende og herlig mønster.

  Innleggene og bildene dine er bare en fryd for øyet. Her er det bare å nyyyte ;-)

  Ha en finfin kveld!

  SvarSlett
 6. Va...snyggt, tyget passade ihop med dina gamla gröna Anna tallrikar, hade jag haft det tyget så hade jag haft tallrikar och tyg ihop HELA tiden :)) Men du har alltid så fina bilder, jag blir så glad. Stackars lille hund, aj aj...sen är han nog lite öm, ja det gör klart jätteont när de vatt och fixat i munnen. Men ett par dagar så kommer han igen med full fart :) Ha det gott Vibeke. Kram Anna

  SvarSlett
 7. Fantastisk nydelig....som vanlig !
  Toveklem :)

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder som man bare nyter:)
  Liker så utrolig godt den litt sarte grønn fargen og så herlig med stoff som passer perfekt til:)
  Sov godt
  Klem Merete

  SvarSlett