torsdag 22. august 2013

Epleglede

Ja for det er rett og slett EPLEGLEDE her hjemme nå ! Vårt bitte lille epletre har bare fått enormt med frukt i år. Jeg fyllte i dag en stor kurv helt full og enda ser man ikke at jeg har vært der.....Veldig morro at man bare kan gå rett ut i hagen å forsyne seg med deilige frukter synes jeg :)Jeg er veldig glad i epler.....både til å spise...
og dekorere med....Husker dere hvordan jeg pyntet med epler til jul?....Helt klart det blir en av matrialene til dekorasjonene i år også:)
 Så nå blir det mye epleknasking i tiden fremover...og ja en eller to eplekaker blir det også vil jeg tro. ÅH!!duften av nybakt eplekake...kanskje noe av det beste jeg vet:)

En herlig helg står for tur og mye å glede seg til...Lørdag er det Markedsdag/Garasjesalg i den koslige byen Brevik. Håper på å finne like mye skatter som i fjor...og søndag blir det en tur til Lillestrøm og Interiørmessa.Altså en helg etter min smak...:)GOD HELG alle sammen!
                                KLEM VIBEKE

10 kommentarer:

 1. Så herrrrrlig bilder. Epler er skjønt og jeg må innrømme at jeg er litt misunnelig på treet ditt... Vi hadde et tre med mange epler, men det måtte bli ofret i prosjekt ny hage... Jeg må få et nytt...
  Vi sees i Brevik på lørdag, Vibeke :)
  Fortsatt fin kveld.
  Klem, Anette

  SvarSlett
 2. oooooooooooo cok guzeller:))))

  SvarSlett
 3. Herlige bilder, og ja jeg fikk også lyst på eplekake. God helg til deg.
  Klem

  SvarSlett
 4. Mmm- deilig! Og flotte bileter!
  God helg!
  Klem

  SvarSlett
 5. MMMMMM Nå fikk jeg lyst på eplekake,det er den beste kaken som finns. :))

  SvarSlett
 6. You have the most beautiful pictures on your blog!

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder av deilige epler:)
  Har selv masse epler på treet i år og det er kjempe morsomt:)
  Kos deg masse i helgen også gleder jeg meg til å se hva du finner i helgen:)
  Klem Klem vennen
  Merete

  SvarSlett
 8. Vakre bilder som alltid, en fryd å se!

  SvarSlett
 9. Being the outstanding website development company in delhi It is renowned for providing beautiful websites and allows you to enjoy the seamless experience from website design and development to website optimization for various platforms for all your website design and development needs. We work both for higher rankings as well as for conversions. We are Top 5 Digital marketing company in delhi that ensures your business visibility on top of the search engines. At Wondermouse Technologies- website development company, our team has a wealth of experience in making sure it is easy to use and professional.

  SvarSlett