torsdag 26. desember 2019

Julenostalgi

 Hva skjer med deg i år , Mamma ? Har minstejenta i huset spurt meg om mange ganger om i det siste...du er jo blitt helt julegær`n og pynter overalt :))) Ja, jeg er nok mer julete enn noen gang i år og har tatt i bruke veldig mye julepynt vi ikke har hatt nede fra loftet på mange år. Jeg har også tilført mere julenostalgi i form av gamle ting jeg har funnet på vintagemarked og brukt butikker.

De gamle nissene har jeg kjøpt fra Ullerøy Brukthandel og får virkelig barndomsminner strømmende på...jeg tror jeg hadde litt sånn "elsk -hat forhold" til de...litt skumle men også noen jeg forbandt med noen fint og hyggelig :)  Tenk , etter mange år uten å ha disse i hus har de nå fått plass her hos oss og jeg hygger meg virkelig med å se de i omgivelsene våre. Her har en av nissene tatt plass i gangen på et gammelt bord, ved siden av et lite nostagisk juletre ….han smiler lissom litt lurt til alle som går forbi :)
Jeg har også lyktes med å få tak i mange slike røde kubbelysestaker i år, skikkelig julete og nostalgiske her de står.


 På kjøkkenbenken har jeg også fått tak i en gammel julekakeboks . Den fyller jeg med Ingrid Marie epler og er en dekorasjon i seg selv på denne måten . I de åpne hyllene fylles det på med gamle nisser, noen arvet og noen fant jeg på et Vintage julemarked vi besøkte i noevember.


Disse er fra 1930 tallet og en av følgerne mine på Instagram kunne fortelle at hun hadde tilsvarende men med pris under. Den gang kostet de 12 øre :))) Så utrolig skjønne, og tenk på ALLE "julene "de har opplevd….Jeg kan vel konstatere nå at jeg ELSKER julenostalgi og den har tatt en stor plass i JULEHJERTET mitt .

                  JULEKLEM fra VIBEKE

11 kommentarer:

 1. it´s so beautyfull
  greetings
  Rosi

  SvarSlett
 2. Gorgeous and such a great kitchen. Please show more!

  SvarSlett
 3. I so love looking through your pictures. Love the elves. Would love to find some for my place :) Thanks for sharing such a beautiful place with us. Merry Christmas!

  SvarSlett
 4. Jeg håper du hadde en fantastisk jul, Vibeke! Hjemmet ditt er alltid vakkert ... spesielt til jul!

  SvarSlett
 5. Máte krásné bydlení vytvořené s láskou.Posílám pozdrav od nás a zvu vás k nahlédnutí k nám domů 😊. povidanizdancistrane.blogspot.com

  SvarSlett
 6. I am so happy to find your blog again. Love love love your style. Everything is so gorgeous in your home.
  Hugs,
  Kris

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett