søndag 27. juli 2014

Skattejakt i Danmark !

Hei alle sammen og takk for alle nydelige tilbakemeldiger på forrige innlegg...utrolig gøy at flere der ute setter pris på gamle skatter :) Og siden vi er inne på tema-her kommer en skikkelig "skatteparade"fra deilige Danmark som vi nå har tilbragt flere fantastiske dager i. På forhånd hadde jeg fått tips av gode venner hvor jeg skulle "jakte" og jøje meg for noen herlige steder vi har besøkt :) Små og store loppiser og antikk butikker er å finne overalt i dette herlige land. Nå beveget vi oss mesteparten i nordvest Danmark,hvor du finner vakre steder som Skagen,Løkken og andre vakre steder som Lønstrup...helt til sist byr jeg på en titt fra nettop dette stedet.

Først ut er et vakkert vaskevannsfat funnet hos "Sigges Univers " (siden hans finnes kun på Facebook ) Åh! det er så utrolig fint og kommer for salg i butikken 2 august når butikken åpner igjen :)Så var det disse utrolig vakre gamle franske tallerknene i lys turiks dekor sin tur.....helledussen for en søt dekor :)

De skal også få en plass i tallerkenhylla i butikken.....
Herlig blå emalje skal også ut i butikken og nye sinkbøtter(som på bildet ) fra Affari er på plass i butikken neste helg.


Gamle eggskall fargede bokser med søteste dekor....
Fransk gammel tekstil og en vakker gammel fransk kurv var man heldig å finne... de skal nok finne seg en god plass her hjemme tenker jeg.....:)
Det hvite skjønne bordet var også et funn som nå er blitt malt opp og klar for en tur i butikken !

Disse gla`tallerknene måtte bare bli med..Aldri sett slike og er kjempe fine til å kombinere sammen med annet porselen. Har allerede noen  ideer som snart må deles ...:)


Rett før vi dro hjem tok vi en aller siste tur innom Løkken. Der ramlet vi rett og slett opp i den største loppisgaten jeg har sett,ho,ho....Våre siste danske kroner gikk til nettopp disse gamle skattene....bla to gamle, gamle krydderskuffer...helt unike funn spør du meg :) "Lopper i hønsehus "kommer disse fra som også har sin egen facebookside.
Klart vi måtte fylle de med urterog finne en fin plass på verandaen..Kjenner jeg bare blir glad av å se på de:)

Ja så var denne skatterunden over og jeg kan fortelle at det finnes flere spennende skatter som straks skal finne veien ut til butikken neste helg...Men helt til sist et titt fra vakre Lønstrup...som vi ikke har besøkt for siste gang:)
Med sine søte og sjarmerende butikker og resturanter ....
og fantastiske strender.......og ville natur !

Ja vi ble helt fortapt...og kjenner at turen skal gå dit igjen :) Denne turen var en kombinert tur, med fotballcup for minstejenta og kos og skattejakt for de voksne. Alt sammen har bare vært topp og ble en flott avslutning på sommmerferien i 2014. Håper alle der ute har gode sommerdager!


                                       KLEM VIBEKE 

12 kommentarer:

 1. ihre dekoration ist sooooooo schön!!!!! alles liebe von angie

  SvarSlett
 2. Herlig, herlig og atter herlig. Skattejakt er morro, og faktisk avhengighetsskapende. Utrolig hvor mye fint man finner der ute. Superkoselige funn du har gjort i Danmark også. Alltid like spennende å se hva du har tryllet fram av bilder med de herligste skatter på. Digger det rett og slett. Gleder meg allerede til neste innlegg.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 3. Fabulous treasures you found!!! Oh how I wish I could come and shop in your lovely, lovely shop!!
  Mary Alice

  SvarSlett
 4. Always, always, ALWAYS soooooo beautiful!! xo

  SvarSlett
 5. ❤❤❤Sååååå herlig ❤❤❤

  God klem❤

  SvarSlett
 6. Gorgeous finds and beautiful pictures. I wish I lived close to come and shop. You have beautiful treasures.
  Kris

  SvarSlett
 7. Hei på deg!
  Danmark er fantastisk!!! Og Lønstrup er herlig liten by.
  Vi er alltid på ferie i Danmark om sommeren. Og rett ved Lønstrup eller i Løkken! Alltid mye fint å finne i butikkene der. Bare synd at det blir så fort fullt i bilen. Ha en fortsatt fin sommer Vibeke!!!

  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 8. Åh så mycket fina saker! Vill ha allt! Ja Danmark är är vackert, gemytligt och underbart....jättefina bilder du visar.
  Sommarkram,
  Titti

  SvarSlett
 9. Så koselig at du har funnet frem til Lønstrup, det er et av våre favorittsteder, veldig koselig, det er også veldig koselig litt utenfor sesongen, vi har vært der flere ganger i høstferien, herlig. Og så mange fine skatter! Ha en fin ny uke!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 10. Hei på deg!
  Så utruleg mange flotte skatter du viser frem, blir helt forelska, eg! Må jo være paradis på jord å få gå slik å små shoppe på slike plasser!!
  Så spennende med butikk også! Skulle så gjerne budd litt nærmare, så skulle eg vertfall komt innom!!!
  Håper du får ei fin ny veke!
  Stor klem

  SvarSlett
 11. Charming and inspirational decor. I just love visiting your blog. : )

  SvarSlett
 12. Herlighet for noen flotte skatter.
  Jett om jeg gleder meg til Danmarksturen i september.

  SvarSlett