søndag 11. november 2018

Jula er kommet til Vibeke Design butikken

Så er vi igang med julebutikken og FOR en pangstart det har vist seg å være....Vi er helt overveldet over den store responsen ! To ganger har vi hatt åpent og allerede må vi bestille inn nye varer slik at vi har litt i desember også ...så utrolig gøy at jula i Vibeke Design butikken inspirerer. Bli med inn du også, og la deg inspirere og glede du også...:)  Tekstilene fra Boel   & Jan er veldig populære og disse har det gått mye av. Juletrærne med lys er
vi gått tom for allerede, men nye er på vei og ventes inn før desember. 


 Amaryllis må man ha og gjør seg ekstra fine i disse glassvasene .Disse små lysholderne er også bestilt flere av, utrolig populære og inspirerer folk til å være kreative på denne måten og til andre dekorasjoner.

 Nye Vibeke Design julekort er på plass med Vibeke Design årskalender .
Trestjernene er så dekorative , her finnes to størrelser .

 Så er kalenderen kommet og i år finnes den også på engelsk. Om du ønsker å bestille kan man sende meg en mail på , Vibekedesign@hotmail.com
Bli med inn i orangeriet hvor det forlengst er blitt pyntet til jul...og det pga besøket fra Hageland og Fjuz Kommunikasjon. Dagen ble virkelig en magisk fin opplevelse og  resultatet blir å se om ikke så lenge  :)


 Litt av den vakre keramikken fra Cederberg Antik  har jeg igjen i butikken...blir aldri lei den.


 Takkronen er utrolig populær i butikken og her har jeg sikret meg  en i orangeriet også. Så skjønn å pynte med de herligste naturmaterialer.Det ble litt tidlig jul her på bloggen i år  og jeg kjenner det er deilig å omgi seg med litt varm juleinspirasjon i det grå og triste været vi har her om dagen.

                  KLEM FRA VIBEKE


10 kommentarer:

 1. What a wonderful Christmasie shop you have!! Love all of the sweet and fun touches here and there!!I live near Seattle Washington and so regrettably will not be visiting !!

  SvarSlett
  Svar
  1. I also live near Seattle, WA! Every time I see an email from Vibeke I can hardly wait to open it. Such creative inspiration! The shop is gorgeous.

   Slett
 2. Oh how I wish I lived near you, I would love to be your friend, and visit your beautiful home and store. You have such fantastic style, and I always get really excited when I see an email from you appear in my 'inbox', as I know I'm in for a visual treat.

  With very best wishes for your continued success.

  Judi in the UK

  SvarSlett
 3. Butikken ser så vakker ut, Vibeke! Nydelig julepynt! Kalenderen ser fantastisk ut!

  SvarSlett
 4. Bra inlägg. Dekorationer gör ett intryck tills du vill vara där

  SvarSlett
 5. very beautiful and so lovely work :) i like your good idea ,Thanks for the inspiration!

  ดูหนัง

  SvarSlett
 6. Love your decorations and absolutely love those pixie dolls. Do you sell them? Thanks for sharing.

  SvarSlett