mandag 21. januar 2013

This old beauty!

 Så har en gammel fantastisk boks ankommet heimen...ÅH! Jeg  kan bare ikke se meg mett på denne gylne,litt rustne og rikt dekorerte boksen.Vakker og sjarmerende!

 Sammen med den gamle vekten på favorittplassen på kjøkkenet har den foreløpig fått plass.Jeg jeg bare fått dilla på slike gamle bokser og kan nå kalle meg en SAMLER:).Jeg tror jeg virkelig fikk øynene opp for disse på vår siste tur til Notting Hill hvor vi besøkte Porto Belloroad. Der hadde de SÅ mange gamle sjarmerende vakre bokser, men de visste også å ta skikkelig godt betalt for de..så ingen boks derfra på meg den gang...kansje neste gang da...:)

FANTASTIK GOD NY UKE!ønsker jeg dere alle sammen og takker for mange koslige besøk her inne i helgen!Vet dere...det nærmer seg 400 følgere her inne, noe jeg synes er utrolig morro:)))
                                  Klemmer fra Vibeke

11 kommentarer:

 1. Tusen takk for svar angående lampa di! I dag har jeg vært i en lampebutikk på Gjøvik og de skulle forhøre seg litt rundt om det kunne finnes slike lamper:)

  Åååå den boksen er nydelig!! Jeg liker veldig godt det slitte og rustikke preget!Ekstra sjarmerende ble den med den friske og grønne persillen oppi!

  Ha en fin kveld:)

  Klem Mette

  SvarSlett
 2. Den boksen var bare utrolig sjarmerende:)
  Herlig farge og platina:)
  Passet perfekt inn hos deg og med persillen oppi:)
  Fortsatt herlig kveld
  Klem Merete

  SvarSlett
 3. ÅÅÅÅhhhh älskar dina bilder!! Kram från Huntertanten

  SvarSlett
 4. Kjempefin boks! Herlig patina.
  Inspirerende bilder også :)
  Ønsker deg en fin kveld.
  Klem

  SvarSlett
 5. Ja dette var saker du!
  Guri så fiiin og så lekkert dandert av stylisten!
  Bare å gi ut bloggbildene dine i bokform....du tar de vakreste bilder vet du....

  Her har jeg vårt til lege igjen for bihulene mine er full av gørr som sitter fast og presser på.....
  Litt lei nå....MEN på blogg er alt topp!!!! Hi,hi,hi.
  Så fikk jeg klaget litt og da blir ALT så mye bedre!
  Ha en flott mandagskveld gode venn.
  Skriver fra en smug lånt iPad....så litt skrivefeil ,men det får gå.....

  Smask på deg!

  SvarSlett
 6. Ååå.. Skulle ønsker at det er lett å finne slik gamle boks her i Danmark, men det er ikke så lett, så eg får vel vente til eg skal dra til Norge da skal eg ta meg en tur til loppis og se om det er noe for meg.. Har bodd her i danmark snart 2 år, og det er fortsatt helt nytt sted for meg.. :)

  SvarSlett
 7. Utrolig fin. Ja bokser er lækkert. Jeg skal til Kreta til sommeren, men jeg tviler vel sterkt på at Ryan Air godtar en sånn boks i hånda mi som nødvendighet? Jeg kan jo prøve meg å si det er vannflaska mi? hihihi
  Utrolig fin blogg du har, jeg blir så inspirert og glad av å kikke inn til deg :)

  SvarSlett
 8. Krabica je nádherná a s tou zelenou vňaťou - prekrásne foto.
  Jana

  SvarSlett
 9. Hi Vibeke, I love it! I am going to London tonight to visit my sister. I will have a look in Portobello Road for your treasures.
  xo,
  Phyllis

  SvarSlett
 10. Hei Vibeke!
  Du har bare den fineste bloggen jeg vet om. Leser mange blogger. Men du er en klar favoritt :-D Inspirerende og flott... Gleder meg til og følge deg videre i den flotte årstiden vi har i vente :)
  Klem Henriette

  SvarSlett
 11. Så fantastiske tilbakemeldinger alle dere,og til Henriette over her....ja når man får høre slikt blir man rørt og VARM i hjertet:))Tuuuusen takk!

  SvarSlett