onsdag 29. mai 2013

Hyllest til vårens vakreste!

 Regnet siler ned her en onsdag formiddag, men inne på kjøkkenet mitt dufter det av deilig vår som oser ut av vårens aller vakreste......Epleblomster og kirsebærgrener! I dag har jeg laget et innlegg som en HYLLEST til blomstene som jeg er SÅ glad i. Er det flere enn meg som sitter klistret til tvskjermen når Brødrene Løvhjerte rir inn på sin hvite hest inn i kirseærsdalen?....En scene jeg kan se om og om igjen:)
 Med disse rosa skjønne kirsbærgrener kom også mitt røde servise fram i tallerkenhylla.
 De store glasskrukkene er nye og er kjøpt hos LIVE..som desverre skal legges ned. Kommer til å savne den flotte butikken...Det er nå 20-50 % på alle varer i den flotte butikken deres.Tror nok det blir flere innlegg med disse skjønne blomster utover dagene som kommer også...klarer nemlig ikke å la være å ta bilder av de,hi,hi...Mye tid går til maling og atter maling av bilder for tiden...for det begynner jo å nærme seg den store sommerutstillingsdagen:)Det er jo også høysesong for brylluper,så det blir en del bestillinger til nettopp dette tiden går til også:)Til helgen kommer første sniktitt på en del av maleriene som skal stilles ut og på Vibeke Design på facebook kommer noen alerede ut i kveld. Kjære alle sammen håper dere har en herlig onsdag og TAKK for alle tilbakemeldinger på forrige innlegg...Fortsatt veldig fornøyd med fargen på døra ja, så slik blir den sommeren igjennom:))
                KLEMMER VIBEKE

10 kommentarer:

 1. DÅÅÅÅÅÅN......
  Ja jeg mener det......
  Nesten så jeg får vondt i hodet for at det er så nydelig!!! Skjønner du??
  Herligalondon noe SÅ lekkert Vibeke....Å, skulle gitt mye for å sitte der å KOSE meg sammen med deg i det herligste hjem!
  Skal jammen se på bildene enda en gang og sikkert ENDA en gang til!
  LOVE your blog:))
  Ha en flott dag og kos deg!

  Blomsterklemmer fra moi ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kan ikke annet enn å SMILE av humørsprederen min NR 1 her:)))Å du er vel GOD som ALLTID:))Tusen takk og JA skulle så gjerne hatt Camillabesøk,DET hadde vært koselig det:)Håper du har det bra min venn,og håper så inderlig du kjenner alle godbedringklemmer jeg sender <3 KLEM !

   Slett
 2. BARE FORTRYLLENDE VAKKERT VENNEN:)
  Noe så flott og for en hyllest du gir oss her:)
  Blir helt satt ut, de epleblomster er bare nydelige:) Har selv et tre i hagen, men vil liksom ikke bryte av noen grener......!
  Du har virkelig et vakkert hjem med utrolig mye inspirasjon til alle oss:)
  Ha en herlig kveld
  Klem Merete

  SvarSlett
  Svar
  1. Å Merete,så snill du er...tusen takk og jeg blir så glad når noen kan finne glede og inspirasjon i det jeg gjør:)Herlig kveld til deg også:)Klem Vibeke

   Slett
 3. Vakkert, rett og slett et syn for øye :)
  Anette

  SvarSlett
  Svar
  1. Å tusen takk Anette:))Veldig koselig tilbakemelding som jeg setter stor pris på;)Klem

   Slett
 4. Hei skjønne!
  Så nydelige grener og flotte bilder!!!
  Jeg skal plukke inn noen grener i helgen og pynte med! for et vær vi har hatt i dag. Men i morgen ettermiddag ser det bedre ut da! Kos deg med bildene dine. De blir kjempefine!
  Gleder meg så til vi ses snart!
  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :)Ja jeg rakk akkuratt å plukke med meg noen før regnet satte inn idag...Elsker disse jeg:)))Så fint at maleriene falt i smak,viser kun et lite bidrag nå,så får vi se om det kommer flere smakebiter når det nærmer seg:)Klem

   Slett
 5. Vackertttttt!!!! Ja du Vibeke, jag älskar dina röda tallrikar :) Kram Anna

  SvarSlett
 6. dndpoker

  DNDPOKER merupakan SITUS POKER TERPERCAYA yang menjamin kualitas layanan terbaik bagi seluruh member pecinta Game Poker Online IDN.

  SvarSlett