fredag 9. august 2013

Litt sommer og litt høst..

Ja det vel bare å innse at høsten er ikke så langt unna..og etter en liten titt i bildearkivet mitt ser det ut som jeg likte høsten veldig godt i fjor også....for der var det jammen maaange bilder fra denne årstiden :)
Ute er trærne full av rognebær nå, å kjære tid så dekorative i den skjønneste orangrrød de er...og jeg er ikke sen med å få inn et par kvister å glede meg over innendørs også.
Alt på bildet er gammelt og kjøpt på loppis, det gamle bordet ga jeg bare 300 kr for på loppis..og heldigvis har jeg klart å beholde orginalen...når jeg tenker meg om har jeg heller aldri tenkt tanken på å male det heller..Det er bare så vakkert gammelt patinert og slitt:) Eneste som ikke er gammelt her er gyngestolen, den er egentlig et utemøbel,men jeg har den stort sett inne hele året..helt fantastisk er den å koooose seg i også,så den er godt brukt :)

Er veldig glad i de gamle Høganeskrukkene mine også,noen er arvet og noen har jeg vært så heldig å finne på loppiser rundt omkring. På den store loppisen i Tanum Strand hadde de mye av dette slaget...og angrer bitte litte grann på at jeg ikke tok noe med...Sånn er det alltid..:)
I sommer har jeg hatt "pletter i luften" plantet i zinkbøtter og gamle kjeler  ute,og de koser seg som aldri før. Skikkelig robuste har de også blitt,så disse tror jeg at vi har lenge :)

Kjenner det skal smake med helg nå, kroppen er nokså sliten .. Lite hjelper det at man har fått en ny infeksjon i kroppen på to uker også...så denne helgen skal kroppen pleies slik at den er klar til neste uke :) Måtte helgen bli god for dere alle og TAKK for de skjønneste tilbakemeldinger fra dere både her og på facebook..ja jeg sier det gjerne igjen-Jeg har de FINESTE følgere som finnes! KLEM VIBEKE

11 kommentarer:

 1. Dear Vibeke,
  I love your little autumn!! Beautiful pictures!
  Have a nice weekend,
  hugs,
  Barbara

  SvarSlett
 2. Vibeke,
  This is a beautiful still life with botanical painting.
  Have a good weekend.
  regards
  Jarka

  SvarSlett
 3. Nydelig bukett med rognebær du har plukket! Buketten skaper fin høststemning med en gang:) Ha en god helg!:)) Klem

  SvarSlett
 4. Så underbara bilder!
  Kramar Kathrine

  SvarSlett
 5. For noen fantastiske bilder - igjen :)

  :) Inger

  SvarSlett
 6. Fortryllende vakre bilder som alltid:)
  En kjempe flott overgang fra sommer til høst med masse helige gamle skatter:)
  Bordet var bare kjempe flott og godt du beholdt det sånn:)
  Ja, nå går det jammen fort mot høsten og det har blitt mørkere på kveldene allerede!!
  Ønsker deg en herlig Søndag i morgen
  Klem Merete

  SvarSlett
 7. Vakre bilder som alltid! Så fint det bordet var, jeg har et lignende men det var luta da jeg fant det, så det er hvitmalt hos meg.....
  Nydelig med rognebær til de brune fargene, og plansjen...... Har lært at en skal ikke være misunnelig, men ønske seg kan en jo alltids....
  God bedring til deg, og fortsatt god helg!
  De beste hilsener fra Signe.

  SvarSlett
 8. Här kommer en söndagskram från en bloggvän som har varit en tyst mus med hälsningar här på bloggen under en längre tid. Jag har haft semester från det mesta och bara vilat från en ganska jobbig vår. Men nu börjar allt kännas bättre igen.
  Allt gott till dig!
  Raina

  SvarSlett
 9. Hei! Nå har jeg tittet gjennom bilder fra ende til annen, og må bare si at jeg elsker hver minste detalj i det du får til! Jeg skulle gjerne lånt deg en dag for inspirasjon og hjelp! Tar du oppgaven? ;-) Når det er sagt, så oppdaget jeg nå at det var ditt hus som var avbildet i BoligPluss(?) for en tid tilbake. Siden den gang har jeg hatt ett bilde på mobilen, for å vise en arkitekt(den dagen vi kanskje skulle få tak i en tomt). Nå kan jeg jo kanskje bare spørre hva slags hus du har? Jeg har klare tanker om rominndeling osv, men har ikke klart å finne ett såkalt ferdighus som jeg liker eksteriørmessig. Huff... jeg er fortapt jeg nå, og kommer nok til å "henge" på bloggen din i lang tid fremover. Hvis du vil ta deg tid til å svare på spørsmålene mine, så er det supert om du kunne sendt en mail. Hilsen Monica (Monica@flaten.net)

  SvarSlett