tirsdag 30. desember 2014

Året 2014...Del 1 Så ønsker jeg velkommen til en reise i mitt år her på Vibeke Design....og som vanlig måtte det bli i to deler :) Altfor vanskelig å velge ut bilder, så derfor byr jeg på maaaange :)
Først ut kommer bilder fra min første tur til Interiørmessen på Lillestrøm....der fikk jeg inspirasjon i bøtter og spann...Det som er litt morsomt er at den standen som gjorde mest intrykk på meg var også den forhandleren jeg skulle komme til å bruke...om bare noen måneder når jeg hadde bestemt meg for å åpne en liten butikk:))) Under her drar dere sikkert kjensel på noen varer flere av dere har fått handlet hos meg....herlige ting fra Affari.

Så ble vår alle lille søte Nure fem år....hjelpes meg så glad man er i denne lille kar`n :)
 Det kriblet i fingrene etter å flørte med vårfarger......og i februar måtte det skje noe vårlig..så badet fikk en liten oppfriskning av en herlig grønnfarge....litt her og litt der :)

 Vårlige tekstiler i for av heklede tepper og løkblomster popper opp her og der.....

 Elsker bare disse fargene som gjør meg så glad :)

 Fastelaven står for tur...og selfølgelig sier man ikke nei takk til hveteboller med krem i denne familien :)
Hele våren har jeg oppdrag på malerier og konfirmasjon....i tillegg til at vi har en egen konfirmasjon som skal planlegges....:)

Det jaktes jo alltid på noen gamle skatter...og jammen dukket en skikkelig "beauty"opp...et gammelt dansk skap som skulle få pryde butikken....Vet ikke hvor mange ganger jeg kunne solgt det, enormt mange som liker slike skap har jeg nå skjønt :)...Men jeg holdt fast på det, noe jeg selfølgelig er veldig glad for i dag. I dag står det nemlig i stuen vår å... gleder stort... :)

Herlig vår er for alvor meldt sin ankomst både inne og ute....Og en vakker dag bestemmer jeg meg for å åpne en butikk... :)
Vi pusset opp og gjorde klar butikken til åpning....En måned brukte vi på å sette i stand lokalet og lage til en liten butikk. det var en hektisk men morsom tid....jeg gledet meg veldig til åpning:)

Sarte lyseblå tekstiler er jeg som alltid svak for....:)
10 april åpner min lille butikk og åpningskvelden er helt fantastisk :) Mange folk som tok turen og gjorde denne kvelden minnerik... Evig takknemlig for den opplevelsen...:)
Her er noen glimt fra vakre Brevik i vårdrakt....:) Jeg er oppvokst på andre siden av vannet her, nærmere bestemt  Stathelle. Så på dette vannet har jeg ofte ferdes med båt når jeg var liten :)
Herlig vårlig inngang :)
Jeg har et innlegg i Grendlands Fjordene om påskepynting. Egg og halm...en favoritt :)
Favoritt kvistene mine står i full blomst og jeg må bare ta med noen inn også...

Det er mai og vårens vakreste eventyr står for dør.....Det er duket for fest for vår yngste datter som skal ha konfirmasjon. Vi har selskapet hjemme og vi lager til et personlig konfirmasjonsbord. Fargene har konfirmanten valgt ut selv og kreativiteten settes igang.....Dette er bare gøy og mor koser seg med blomsterdekorasjoner og annet....


Elsker dette bildet av Nure....han er i kjempe form under alle godsakene her :)))

Vi har en fantastisk, vakker ,rørende (å jada jeg gråt en skvett....kan jeg innrømme),  minnerik dag....Og sola skinte for oss alle hele dagen lang...Bare GODE og VAKRE minner fra denne dagen
Vi har mange fine varme vårdager som inspirerer til "sommerfeeling" på kjøkkenet...
Vi er masse ute å nyter go dagene...
Jeg får en nydelig gave av en god venn..en gammel vannkanne i herlig grønt. Å kjære tid jeg var helt fortapt i den gamle saken....Det har blitt maaange bilder med denne :)
Syltetøy produseres og er klar for salg i butikken...og ALT forsvant på et blunk :))
Sommeren er her og vi nyter hage livet...

Noen måneder tidligere fikk jeg en mail fra en redaktør i USA som ønsket å lage en reportasje om Vibeke Design. Jeg sendte over alle bildene hun ønsket og en dag fikk vi et vakkert magasin i posten...Det ble  mange sider og Nure fikk en hel side med portrett av seg selv....:) Ja ikke nok med det jeg fikk forsiden også på dette flotte magasinet....å så morro :)))En nydelig opplevelse å se hvor vakkert alt sammen ble satt sammen. Simply Shabbilicious  har virkelig gjort en fantastisk jobb. På nyåret kommer en ny reportasje i et annet utenlandsk blad....Åååå som jeg gleder meg til å se det i papirform...for jeg har nemlig fått en sniktitt :)) Det blir gøy å vise dere og bladet kan heldigvis kjøpes i de fleste land...bortsett fra Norge...
Vel vi avslutter Del 1  her også kommer Del 2 på det nye årets første dag.....Da blir det tilbakeblikk fra en vakker tur til England ,høsten og jul....Velkommen igjen alle sammen!

                            GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN 
                              KLEMMER FRA VIBEKE

8 kommentarer:

 1. Nyårskramar till dig önskar att 2015 blir ett underbart år för dig! Tack för alla vackra inlägg under året och ett GOTT NYTT ÅR!
  Raina

  SvarSlett
 2. I hope the new year brings you happiness and everything you wish for!!!
  Happy New Year!!

  SvarSlett
 3. Прекрасные фото-работы, Вибеке! спасибо за красоту!
  С наступающим Новым годом. Счастья и творческих успехов!

  SvarSlett
 4. Wishing you the very best in 2015!
  Jemma

  SvarSlett
 5. Happy New Year!
  And thank you so much for all the lovely pictures you've shared with us ♥

  SvarSlett
 6. Looks like a lovely lovely year. I sure do enjoy the beauty you bring into your blogging! Jo

  SvarSlett
 7. Du har ett så otroligt vackert hem! Hoppas du gillade änglarna :-) Önskar dej ett riktigt gott nytt år!
  Många kramar
  Carina

  SvarSlett
 8. Nydelig i ditt så utrolige vakre hjem :-)

  SvarSlett