lørdag 9. juni 2018

Gleder fra hagen

Igjen blomstrer pionene i hagen og det er klart man må bare må forsyne seg..slik at man kan glede seg over de ute og inne :) Den gamle brønnbøtta er så utrolig fin og gjør seg godt mot de majestetiske pionene.
 I orangeriet har deilige tepper kommet fram og dette er et "grannyteppe" som min kjære mamma har heklet til meg. Kurven er fra Antik Cederberg . Det er også knaggrekken og disse har jeg et rikt utvalg av i butikken.
 Vakreste Maja har i disse tider vært hos oss i et år, og for en fantastisk hund hun er ! Snill ,morsom og så utrolig god. Ja,vi kunne ikke fått en bedre hund etter alt vi opplevde når vår kjære uforglemmelige Nure gikk bort .
Jeg kan ikke huske sist vi hadde slike varme dager som vi opplever her nå og vi blir litt "slått ut" ..Da er det godt å kose seg i hagen når temperaturen har senket seg om kvelden.
I butikken går det bra og hver lørdag har jeg vært heldig med besøket, folk kommer gjerne langveis fra og det er utrolig gledelig. Fortsatt er det et rikt utvalg av keramikk, møbler og andre go`biter i butikken . I  hele juli vil det holdes stengt  og siste lørdag denne måneden vil vi ha noen gode tilbud på møbler ...for i sommer skal vi ut å jakte på nye skatter som vi kan fylle det hyggelige lokalet vårt med.
 Helt nytt i butikken nå er dette vakre keramikksettet fra Marrakech . Fantastisk fint i denne grønntonen . Fåes også i herlig blå,grå og rød. 

Flotte Monica kom innom butikken denne lørdagen og hadde denne stilige skinnkjolen fra Gun Vik på. Så fantastisk i sin vakre gultone og både Gun og meg synes det er morro å se hvordan skinn og interiør kan passe sammen på denne måten.

                             Ønsker dere alle herlige sommerdager til vi ses igjen !
            VARME SOMMERKLEMMER FRA VIBEKE

12 kommentarer:

 1. Beautiful summer ... to you, both inside and outside! Sleek colors and great things!
  Many greetings, Mia

  SvarSlett
 2. Enjoy so very much all your gorgeous photos. The pottery you showed is gorgeous also. Happy hunting for new merchandise and enjoy the travel also. It's so pretty there, wish I could visit your store. Have wonderful/summer

  SvarSlett
 3. Thank you Vibeke, your pictures are always such a delight. Your Marrakech greenstone pottery is beautiful, I would love to have a few bowls to place on my coffee bar! I'm happy to see sweet little Maja finding herself comfortable and ready for summer.

  SvarSlett
 4. Blomstene dine er så vakre, Vibeke! Og så nydelig vist i din nydelige kurv! God sommer!

  SvarSlett
 5. Gorgeous photos. Amazing style. Charming hats, chairs...even widows. The style is really amazing. :) Greetings. :)

  SvarSlett
 6. Lekre peoner og nostalgisk kurv, det er helt nydelig å inspirerende å se inn på her. Takk for titten og fortsatt god sommer :) Og må si at Maja er sååå nydelig.

  SvarSlett
 7. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  casino

  SvarSlett
 8. Underbara pioner (favoritblomman!) och jag får så mycket inspiration av allt du visar...
  Otroligt vackra gamla saker också!
  Kram från Titti denna soliga dag

  SvarSlett
 9. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 10. i like so much...Thanks for sharing the good information!
  ไฮโล

  SvarSlett
 11. Thanks for all your efforts that you have put in this, It's very interesting Blog...
  I believe there are many who feel the same satisfaction as I read this article!
  I hope you will continue to have such articles to share with everyone!
  หนังออนไลน์

  SvarSlett