lørdag 8. desember 2018

JUL,JUL strålende JUL , igjen....

 Så er vi godt inn i desember og jeg har altså ikke klart å få til en nytt innlegg her inne før nå....får nesten lyst til å unnskylde meg... men jeg har virkelig gode grunner i år....Aldri har jeg drevet butikk og jobbet ved siden på denne måten før...og dessverre har jeg følt meg veldig sliten..Men nå er den verste tiden over og jeg kan kjenne litt på det "normale" julestresset igjen,hi,hi..:) Desember for meg er å lage det hyggelig i heimen , være kreativ , være enda mer sosial med venner og bake (litt )...I år tror jeg at jeg skal få til disse tingene og under her kommer en god oppskrift på noe nytt jeg har bakt i år.

Denne vakre duken er fra Linspire og heter "Sonja" , en skikkelig juleduk . Linserviettene er også derfra. 
 En fantastisk skjønn og gammel kakeboks er blitt "blomsterpotte" ....her på kjøkkenet.
 Jeg godt igang med juleboken "Snøsøteren " også.....bare nydelig skrevet og illustrert.

Perfekt rødfarge det her...!

MYK PEPPERKAKE, en variant av en deilig julekake jeg aldri har prøvd før ,og her finner du oppskriften . Her har jeg dekorert med ostekrem glasur og tegnet  snøkrystaller med melis . Pepperkakemennene er "Bertil"pepperkaker med et ben som man stikker ned i kaken. Jeg har også dekorert disse med melis selv. Blander du melisglasuren med eggehvite er den lettere å dekorere med. 

Kjære alle sammen , jeg kommer innom igjen og deler av vår jul her inne...Fortsatt nydelig adventstid alle sammen !Årets første..... JULEKLEM FRA VIBEKE

9 kommentarer:

 1. So pretty. Beautiful tablescape.

  SvarSlett
 2. Julepyntene dine er så vakre og kaken ser deilig ut, Vibeke!

  SvarSlett
 3. I always love your beautiful decorations and photographs!

  SvarSlett
 4. Thank you for sharing your beautiful and cozy Christmas home with us! It looks so welcoming. I'm going to try your gingerbread recipe, I love gingerbread, especially at Christmas. Sharing this Advent in thought with you, Vibeke. Bless you!

  SvarSlett
 5. Love all of the festive designs!xx😄

  SvarSlett
 6. Love this atmosphere........

  SvarSlett
 7. Bonjour,

  Un bien joli billet avec une table festive...
  Merci pour le partage et l'ensemble de vos belles photos.

  Gros bisous 🌸

  SvarSlett