lørdag 20. oktober 2012

Det må da være litt lov.....


 Oj oj oj! Snakk om å "kose seg lørdag" dette her er da..( synes jeg fortjener det litt etter en tusleteform uke:))Jammen slo jeg ikke til å kjøpte meg Juleinspirasjonsboka "Sanselig Jul" i dag også.
En fantastisk fin bok ,full av den flotteste inspirasjon til favoritt høytiden min:)Den skal brukes flittig fremover.Så når vi er inne på juletema....Kan ikke jeg få lov til å bare vise en liten ting som gledet oss gjennom november og desember i fjor..? Det er kansje ikke så julete for det hang oppe helt til våren kom hos oss,og det er denne:
 Hentet i skogen er dette lille bjørketreet,som man kan fylle med masse små lykter.Veldig dekorativt og ikke minst veldig billig:)Lyktene kan man jo også lage selv av små blikkbokser man lager små hull i.Her det bare å bruke fantasien:)
Er jo ikke så altfor lenge til vi kan begynne å tenke litt julepynt ute? Er det vel ? I kveld skal en god venn av meg feire 40 flotte år,en feiring jeg gleder meg masse til:)Hva 40 åringen skal få,ja det skal du få se i morgen:)God lørdagskveld alle dere gode der ute,klem Vibeke


7 kommentarer:

 1. Dette var jo skikkelig flott! Jeg har hatt ei grein over et vindu, i jula. Der hengte jeg opp pepperkakehjerter. Stilig med alle lyktene, hjertene og den rustikke feelingen du har fått fram her.

  SvarSlett
 2. Hei. Så flott med der treet. En kjempelur ide. Var kjempestilig. Ja nå nærmer det seg juletid. Klem fra Liv.

  SvarSlett
 3. Klart det er lov ;-) Det så kjempegodt ut! Selvfølgelig skal man få kose seg litt ;-)

  Så fint det var med den bjørkekvisten. For en flott idè.

  Kos deg masse i 40-årslag. De pleier å være veldig festlige...hi..hi...

  Nyt kvelden!

  SvarSlett
 4. Beautiful displays and photographs. I love the sheepskin, birch and candles.
  All best,
  Phyllis

  SvarSlett
 5. Så fint det var med bjørkekvist på veggen, du har virkelig evnen til å gjøre det stemningssfult;) Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 6. Herlig inspirerende bilder -til å kome i vinterstemning av! Den boken kjøpte jeg også i går- åhh som jeg koset meg i går kveld- Kjenner at jeg gleder meg til å ta den frem igjen i kveld! Ønsker deg en fin søndag!
  Mvh Monica

  SvarSlett
 7. I would love to know where the heart cup came from <3<3<3

  SvarSlett