torsdag 26. juni 2014

Skape sommerminner

For meg har gode minner vært viktig og jeg er skapt sånn at jeg husker veldig mye fra min barndom...og helst de enkle små tingene :) Som det å våkne tidlig en sommermorgen når man tilbringer ferien på hytta til mine besteforeldre.Spise frokosten med brødskive,smør og blåbærsyltetøy og sitte der en stille og rolig stund sammen med mormor å se fiskebåtene tøffe avsted.......det er et enkelt og GODT sommerminne jeg ofte tar fram og kan kjenne både ,smak,lukt og følelsen av igjen :)

I barnehagen hvor jeg jobber har vi nå vært på små turer ut av barnehagen. Der har de aller minste fått stabbet seg av sted ,med hver sin kopp ut for å plukke små markjordbær :) Et herlig syn kan jeg fortelle, og gleden er stor hver gang de finner et lite rødt bær :) Selv om de ganske små håper jeg slikt som dette kan være med på å skape gode sommerminner for dem :)


En av sommerutstillings "bestselgere"var i år boka"Barna på sommerøya". Boka er skrevet av Hilde Tangen og illustrert av meg. Denne nydelige boka er også skrevet ut i fra gode sommer barndomsminner, hvor Hilde tar oss med til Stråholmen og lar oss følge en familie en hel sommer . En koselig bok som gir gofølelsen for store og små. Den selges nå i butikken og i denne tiden finnes også noen av orginalbildene av illustrasjonene i boka  på veggene der ute.


Selv er helt tussete etter disse vekstene og synes kanskje det er noe av det søteste som finnes...og knipser de gjerne om og om igjen....
I dag er min fridag  og det betyr litt fri og litt i butikken. Går alt etter planen kommer de etterlengtede nye varene mine i dag....(I HOPE...) men noen nye skatter blir med i dag også...vi har da alltid litt på lur:) Ellers finnes det fortsatt rikelig med malerier igjen, selv om handelen har gått gjevt og trutt gjennom uka kan man fortsatt sikre seg en "gobit".

UT Å SKAP DEG OG ANDRE ET GODT SOMMERMINNE NÅ....SOMMERKLEM FRA VIBEKE

7 kommentarer:

 1. Hi! I just wanted to tell you that I love your photos and they are a constant inspiration for me!! And yesterday I also took some photos of wild strawberries but your pcs are so beautiful:-) Have a nice day!!

  SvarSlett
 2. Beautiful and inspirational photos as always.
  Have a good weekend
  klem
  Stína Sæm

  SvarSlett
 3. Underbara sommarbilder!
  Ha en skön lördagkväll...
  Kram Titti

  SvarSlett
 4. Tantissimi complimenti... bellissimo il tuo blog e tu
  bravissima!!!
  Un saluto,
  Annarita

  SvarSlett
 5. Otroligt vackert!!! Din blogg är som ett smycke jag ska genast lägga upp dig på min blogglista. Man vill bara ha mer!!!

  SvarSlett