torsdag 3. juli 2014

God sommer!

Så kan man endelig ta seg en velfortjent sommerferie og denne ferien har man virkelig sett fram til....vi skal nemlig reise til et sted jeg har drømt om lenge:) Til et sted hvor kamerat kommer til å gå "varmt" av alle bilder som skal tas og dele med alle dere når jeg kommer hjem...vi snakker om gamle ENGELSKE omgivelser dere....Ååååh ! FRYD som man gleder seg..:)))) Jeg skal jobbe i butikken som vanlig, hver fredag og lørdag gjennom sommeren og om det blir noe åpent utover det annonseres det her eller på Vibeke Designs facebook side. I dag viser jeg et innlegg i gult og sommerlig...i selskap med noe jeg alltid har ønsket meg - et gammelt svenskt vindu !
Blomstene i kransen er fra grøftekanten - der finnes bare de vakreste blomster synes jeg. Vinduet her er fra et gammelt hus i Tanum i Sverige. Fikk også litt historie med på kjøpet, vinduet ble nemlig reddet fra en stor brann huset ble utsatt for...noe man faktisk kan se spor av på baksiden..Fikk litt motstand av min bedre halv del her...her dukket det tradisjonelle spørsmålet opp "Hva skal du med det da?".....og jeg svarte "Ja men det er jo svenskt..."ho,ho....Han skjønte ikke mye av valget mitt der...men jeg er bare helt forelska jeg:) Dette kommer til å være med på bloggen ofte kan jeg love,har allerede mange "temaer" i hodet med dette vinduet i sentrum:)
Flaskene dukker jammen opp i dag også, ikke så rart for tror jeg har mere flasker ute enn jeg har blomster i år jeg...:) Fått fullstendig dilla og ikke vanskelig å se at GRØNTer favoritten!

Det blir derfor en liten sommerferie på meg her inne også i ukene fremover. Det skal pusles med små kreative prosjekter...samles gode sommerminner innlands og utenlands som jeg gleder meg til å dele med alle dere gode der ute når jeg er tilbake. Så med dette ønskes det

               RIKTIG GOD SOMMER TIL DERE ALLE
                                      KLEM VIBEKE

11 kommentarer:

 1. Hei! Så fantastisk mye flott sommebilder du har lagt ut. Har bladd meg nedover i bloggen og kost meg. Blir litt inspirert til å gå ut og plukke inn, tror jeg skal ta meg en blomstertur i morgen :)
  God helg til deg!
  Anette

  SvarSlett
 2. What a gorgeous wreath and a gorgeous window! They look wonderful together.

  SvarSlett
 3. Wspaniałe zdjęcia , jestem pełna zachwytu.
  Cudowne połączenie zieleni i żółci...

  SvarSlett
 4. Have a wonderful time on your dream summer holiday. xxo

  SvarSlett
 5. Ønsker deg god tur og en fantastisk ferie i England.
  Jeg gleder meg allerede til bildene. Har virkelig tenkt å få besøkt butikken din i løpet av ferien min, så det er flott at du har åpent fredag og lørdag hele sommeren. Så har jeg ett spørsmål til deg, du har alltid så klare fine bilder, og jeg skal investere i ett skikkelig fotoapparat nå. Har du noen anbefalinger å komme med? Jeg har ikke mye kunnskaper om foto, så det hadde vært supert med ett tips fra en som kan litt.
  Mange sommerklemmer fra Marit

  SvarSlett
 6. This bucket of flowers is amazing! Enjoy your holidays!

  SvarSlett
 7. Es ist so schön und lädt zum Träumen ein!!! Danke für diesen schönen Post und glückliche Ferientage, happy holidays! Herzlichst, Elke

  SvarSlett
 8. Å sukk og dåne ❤❤❤
  Gurimalla SÅ skjønt innlegg !!
  Vakkert vakkert vakkert❤
  Ååååå skal du til England du da... Åååå dåne igjen;)))
  Må du og dine kose dere på tur.
  Gleder meg å se bilder;)))
  Vi meldes vi kjære 🌸

  Smask og god ferie!

  SvarSlett
 9. looooooooooooooooove your pics!!!!!!! angie

  SvarSlett
 10. Beautiful photos, Vibeke...you make me want to make a wreath! Have a wonderful time!

  SvarSlett