mandag 18. august 2014

Happy monday !!

TUUUUUSEN TAKK til alle som har stemt fram sine favoritter i Vibeke Designs årskalender !! Det ble virkelig noen fine bilder dere stemte fram og desember bilde ble NR 3 :) Suuuuper fornøyd med det valget jeg også og denne uken settes hele prosessen i gang. Virkelig spennende!!.. og tenk at NÅ skjer det....bare ved tanken kribler det litt i magen ,hi,hi:)

Jeg kjente virkelig for noen solsikker i dag , det er lissom augustblomsten det :) Til de rustikke varene jeg nylig har fått fra AFFARI  passer de helt perfekt :)

Svarte jernlysestaker og herlige stråvesker i stripete sort.....Blitt populære varer i butikken allerede :)Knaggrekken over her er en gammel planke jeg fant ved sjøen flere år tilbake. I sommer fikk jeg en ide om å lage den til en knaggrekke når jeg kom over noen gamle håndspikkede treplugger. Fant disse hos en av mine favoritt antikkforhandlere i Strømstad, Logens Antikk. Der finnes det mange mange skatter :)
Knaggrekken er malt med milkpaint fra Miss Mustard seed`s . Fantastisk maling som kan trylles med :)  I høst skal jeg trylle med flere møbler malt med nettopp denne malingen.
Tenk at de satt å spikket slike i gamle dager... de er bare så søte og fine disse gamle trepluggene :)


En gammel rustikk stige i HERLIG selskap med en haug av sinkbøtter fra Affari. Stigen er straks for salg i butikken :)
Helt tilslutt må jeg bare TAKKE igjen....FOR noen skjønninger dere er der ute som har vist slikt engasjement ...Jeg er både ydmyk,rørt og veldig glad :)

Ønsker alle en god ny uke !KLEM VIBEKE

7 kommentarer:

 1. Lovely pics! Congrats on your happy news!!

  SvarSlett
 2. Jeg er så heldig å se 🌻 solsikker på engene her nede 😊 Nydelig og rustikke bilder :-) Klem fra Ida Synnøve i Frankrike 😉

  SvarSlett
 3. wunderschöne sonnenblumen und eine zauberhafte dekoration!!! alles liebe von angie

  SvarSlett
 4. Love love love the sunflowers. So pretty.
  Kris

  SvarSlett
 5. Hej,
  Såg att du valt bilder till din kalender, men en litet förslag från mig är att du gör ett kollage av bilderna på december utav de du visar.

  Kram
  Anneli

  SvarSlett
 6. Love the black and natural market tote, yet the sunflowers charm it all.
  Looking forward to all the grace and beauty to come.

  Xx
  Dore

  SvarSlett
 7. Hi Vebeke: Such beautiful staging. It feels like sunflower weather here in California. I'm so glad you are happy with all the choices for your calendar..Happy Tuesday..Judy

  SvarSlett