søndag 21. september 2014

Mye på hjertet...

Så var det deilig søndag igjen og det ser nesten ut som min nye bloggedag det...:) Det har jo vært den dagen jeg har som står helt blank og da velger jeg å gjøre en av de fineste og kreative ting jeg vet...nemlig styling og fotografering :) Nå ser det ut som om jeg i tiden fremover kommer til å ha helgen åpen for slike ting ,siden butikken har veldig lite besøk på lørdagene... Da velger jeg i oktober å ha åpent etter kundenes ønske. Jeg bor ikke så langt fra butikken og kan heldigvis være meget fleksibel på åpningstidene.Så da blir altså butikken stengt hver lørdag i kommende måned og de som har lyst på en titt avtaler på facebook,mail eller tlf:) November er vi tilbake som vanlig med herlig julebutikk ( ohhhhhh!gleder meg stort til å skape vakker jul i min lille butikk :)

I dag har jeg vært på "epleslang"...i et nedlagt kommunalt område. Så da må det vel være lov å plukke med seg litt herlig frukt :) Epler er bare så koselig frukt med sin skjønne form og farge. Så jeg bruker heller disse som pynt enn blomster i visse perioder hi,hi...På kjøkkenet står fortsatt hyllene i blått og grønt, mine absolutte favorittfarger...og heldige meg har jammen vært så heldig å få tak i tebokser i favorittnyansene også :) Nå er jeg godt rustet for høstkvelder med knekkebrød og tekos :)


Denne herlige boksen med den skjønneste te kommer fra Annemones Skafferi. For en gla`boks! kjempe fine og dekorative til å ha fremme på denne måten synes jeg :)

Nye vakre funn hos Sjoukje har jeg også vært å funnet...En vakker gammel fransk kurv og gammel Zink emaljekanne. Den rustikke fjølen bak kommer også fra henne. Hun er bare så priviligert som kan reise til Nederland for å handle inn mange mange vakre ting og vi andre er så heldige som får velge og vrake i alt hun kommer hjem med :) Hurra for deg gode Sjoukje som har den utsøkte gode smaken og deler med alle oss andre !

Lekre tebokser fra Home & Cottage, fin utenpå og utsøkt smak inni :)
Den gamle treboksen og hampsnellene er fra min venns butikk Sjoukje og "Gammel Kjærlihet.
I butikken er vinduene fulle av gobiter og ennå er ikke bordet med de skjønne taburetter solgt.....:) Men mange interesserte da hi,hi.....:)

Det gamle glassskapet er også kjøpt av Sjoukje. Foreløpig ikke til salgs i butikken, men en vakker dag er det kanskje klart for å ut å glede andre enn besøkende i butikken...:)


Så en kunngøring : 22. oktober kl 19. Skal jeg holde INSPIRASJONSKVELD i Nestun Samfunnshus i Nevlunghavn :)

Der byr jeg på Vibeke Design inspirasjon, hvor gjenbruk og naturmatrialer skal så i fokus. Det blir også salg av egenproduserte artikler, malerier, varer fra butikken og salg av Vibeke Design årskalenderen. Ååååå kjære tid det kiler i magen bare ved tanken :) Tror vi får en kreativ og inspirerende kveld. Alle er hjertelig velkommne, påmelding til arrangemanget finner du på facebook under Damegruppa Bulken.

Vi ses snart igjen alle sammen ,nyt de vakre høstdagene vi har her nå :)
                                            KLEM VIBEKE 

16 kommentarer:

 1. Nyter hvert eneste bilde, Vibeke! Synd jeg bor så langt unna ellers så ville jeg kommet på inspirasjonskvelden din!

  Ha en fin søndagskveld:)
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 2. Å så nydelige bilder!!! Må jo bare se om og om igjen! Gu så skjønne tebokser også!
  Tenk nå sees vi snart!!!! Å kjære tid så koselig det skal bli❤❤❤

  Snakkes snart søte !

  Klem klem

  SvarSlett
 3. Alltid lika vackra bilder hos dig!
  Tack för all inspiration!
  Kram
  Jenny

  SvarSlett
 4. It's so beautiful in your kitchen. Love the pale green colors throughout and pretty tea tins. Your shop windows are wonderful. xx

  SvarSlett
 5. ich freue mich immer, wenn ein neuer post von ihnen kommt!!! sie sind ein genie in dekoration und farben, soooo schöne bilder!!!!! wo bekommt man den jahreskalender von ihnen??? liebe grüße von angie aus deutschland

  SvarSlett
 6. Så mange nydelige bilder! En fryd for øyet! Min favoritt blandt dem alle, er nok vekten....minner meg om min gamle mor, og alle de gamle raritene hun samlet på :-) Ha en herlig uke!

  SvarSlett
 7. Love all your pretty pictures. Your kitchen is so cozy and love the soft colors.
  Kris

  SvarSlett
 8. Love your pictures and your colors go together just wonderful. Those tea tins are beautiful.Maybe some day i can come and see your shoppe,but it is a long ways from Okla. Have a nice evening.

  SvarSlett
 9. Sooooo lovely! I would love to come see your shop one day! In the meantime, I dream in white and green from your kitchen!

  SvarSlett
 10. Ich hätte auch gerne einen Kalender :-)
  Wohne aber in Österreich.

  So tolle Bilder!!!

  Viele Grüße
  Tina

  SvarSlett
 11. Liebe Vibeke,
  was für traumhafte Bilder - die Farben - ein Traum ! Gerne sehe ich mehr davon.
  Viele, herzliche Grüße aus der Windmühle
  Iris

  SvarSlett
 12. Så nydelige bilder, og herlige tebokser! og ja, jeg gleder meg til å se din vakre julebutikk!
  Sender du kalendere i posten, vet du prisen?
  Tenker det er en fin julegave til mine tre søstre, også må jeg jo ha en selv.
  lykke til med inspirasjonskvelden, skulle gjerne vært der........
  Fortsatt fin uke til deg.
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 13. I love this blog! Really, i do! The pictures and decorationideas are amazing! Iam always very happy to see all that here! :))) Isa

  SvarSlett
 14. Vackert, vackert, vackert! Varje gång jag kikar in till dig så blir jag sugen på att göra om hemma, älskar de pastelliga färgerna i ditt kök...mumma för själen.
  Önskar dig en fantastisk vecka!
  Kram Titti

  SvarSlett
 15. Hi, may I ask where you bought the green scale? I really want one!

  SvarSlett