lørdag 11. oktober 2014

Bli med på høstshopping i Vibeke design butikken!

Vi har hatt noen fine lørdager i butikken i det siste. Det har vært godt besøkt i de timene jeg har valgt å ha oppe og handelen går bra:)  Og nye skatter har flyttet inn.!.Mens noen skatter står å venter på den rette i lang tid ,forsvinner enkelte ting bare med engang..som de vakre stolene jeg viser under i innlegget her.De er helt spesielle og godt bevart med sin orginalmaling og slitte patina.
Zinkbøttene fra Affari er en populær vare som det går mye av, morro at flere ser potensialet i de rustikke herlige bøttene .
Brune detaljer på et gammelt avlastningsbord...er så glad i brunt på denne årstiden.
Også er det de vakre stolene som allerede har fått ny eier  da....:)
Utrolig vakre og jeg må si det var ikke helt lett å gi slipp på slike skjønnheter til butikken...:) Men så er det jo så gøy at andre finner glede med ting man synes er fine da....og jeg kan jo ikke spare på alt :)
Fram med lerkekvister og annet herlig naturmateriale nå :) Flere trodde kvistene i keramikkkrukken var sprayet slik i dag, for de hadde så nydelig farge og mønster....:) Neida det hele er naturens verk og bare med noen kvister har du helgens vakreste bukett :) En vakker kreasjon av Kaja Brentz har også ankommet butikken , en benk trukket om i grov lin og malt i en mørk grå vakker farge.Her er også en av stolene som hører til de to hvite med gulldekor...men her umalt.
Butikken er denne helgen også åpen søndag mellom kl : 12-13. Velkommen!

Det var et veldig koselig klassetreff jeg fikk med meg på fredag. Så mange hyggelige folk det var godt å se igjen :) I neste innlegg får dere se forvandlingen av det siste oppussingsprosjektet her hjemme, krevde litt tålmodighet men kjære tid!! Det var det verdt :)))) Vi ses!

                              KLEM VIBEKE

4 kommentarer:

  1. schade, daß sie so weit weg wohnen, ich würde gern in ihren laden kommen!!! aber danke für die schönen bilder und inspirationen!!! einen schönen sonntag wünscht angie

    SvarSlett
  2. because the translation doesn't help much I've got a question - is this your shop or your house in the pictures? so many things I'd love to see in my house :) greetings

    SvarSlett
  3. You have so many wonderful things,is it costly to ship things to the USA? I would even love to have one of your calenders,you are so gifted.

    SvarSlett