onsdag 10. desember 2014

Desember gleder !


Ja så var endelig årets peppekakehus prosjekt i boks....og som vanlig gikk det ikke helt etter planen:) Vegger som knekker , deler som ikke vil sitte der du ønsker osv....ja listen er lang av ting som ikke går slik en vil...men vi gir oss ikke og nå står det altså her, så får vi håpe det holder seg gjennom desember denne gangen også :) Ganske  så likt det jeg laget i fjor og igjen uten mål eller oppskrift..men neste år får vi se om jeg får laget et mønster. Aldri har jeg fått så mange mail og forspørsler på mønster på mitt lille jule"cottage" hus som i år...veldig koselig at flere ønsker å kopiere stilen :)Selv synes jeg det meste ligger i pyntingen, det er det som gir det lille ekstra. I år har det virkelig fått et rikelig dryss med melis til slutt...kjente litt ekstra for det siden vi ennå har det helt snøfritt her jeg bor :)


 I år har jeg også fått sikret meg dette vakre grenelyset. Dette er håndlaget og kjøpt i Gøteborg.I den siste tiden har det skjedd herlige ting som jeg gleder meg masse over...Denne uken har nemlig Norges største hageblogg MOSEPLASSEN fremhevet meg og flere andre inspirerende blogger i skandinavia. Det satt jeg stor pris på og FOR et godt selskap jeg var i ...her . En annen koselig og gledelig ting at rett over jul kommer mine bilder i et flott magasin. Magasinet blir gitt ut i store deler av verden (ikke i Norge desverre..) og jeg har ofte sikret meg magasinet når jeg har vært på mine turer til London. Gleden var derfor veldig stor når jeg ble kontaktet av redaksjonen for bladet i november:)))) Fikk se utkastet i dag og ble helt overveldet av hvor nydelig de hadde satt sammen hele syv sider i sitt vakre magasin...Så nå er det bare å GLEDE seg til januar også :)

Håper dere har gode desember dager der ute:)
                      KLEMMER VIBEKE

21 kommentarer:

 1. I always love to see your French Nordic home. I am going to be doing some Christmas baking for the next few days since a huge storm is rolling in. Your cookies look wonderful. Cheers xxo

  SvarSlett
 2. Ja du har det verkligen mysigt och det så härligt juligt ut! Pepparkakshuset är ju helt fantastiskt, wow, nu blev jag sugen på att göra ett själv!
  Önskar dig en fortsatt fin vecka, ta hand om dig!
  Varm kram,
  Titti

  SvarSlett
 3. Nydelig Vibeke! Gratulerer, så fantastisk, det gleder jeg meg til å se, du forteller vel hvilket blad det er?
  Ha en fortsatt flott førjulstid!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kan desverre ikke fortelle det ennå Signe...om noen uker har jeg det her så da får dere vite det alle sammen :) Tror du også vil like det..et nydelig og ganske spesielt blad for oss som elsker det kreative :))

   Slett
 4. Et helt fortryllende peberkage hus. Har du prøvet at samle dine huse med æggehvide glasur? Det holder langt bedre end smeltet sukker.
  Jeg lavede dette hus sidste år http://sweetcountrylife.com/huset/interior/julens-kagehus-2013/ inspireret af dine fine mange flotte peberkagehuse og kagehuset står stadig. Tusind tak for en vidunderlig hjemmeside. Jule hilsner fra Louise i Danmark.

  SvarSlett
  Svar
  1. Å så hyggelig å se Louise :) Det var et flott pepperkakehus :)

   Slett
 5. ohhhh wie wunderschön schaut das
  LEBKUCHENHAUS aus,,,
  eine schöne ZEIT
  liebe GRÜßE aus TIROL
  BIS BALD de BIRGIT

  SvarSlett
 6. che meraviglia!! I miei complimenti, adopro il tuo modo di preparare la casa al Natale.

  SvarSlett
 7. Hvor er det fint, en hyggelig tradition. Lavede det med mine børn, da de var mindre. Nu venter jeg på mit barnebarn bliver lidt større, så skal jeg lave det sammen med hende.

  SvarSlett
 8. It's a perfect Christmas card photo here, I would love receiving a card with any of your vignettes on a card, it's just so calming celebrating the light of Christmas beauty.


  Joyeux Noel

  Dore

  SvarSlett
 9. Wann darf ich bitte bei dir einziehen? Es sieht so gemütlich aus bei dir, und das lebkuchenhaus, hmmmm ;o)
  Liebste Grüsse, schickt dir Meisje

  SvarSlett
 10. Underbara bilder och ett vackert pepparkakshus! Trevlig helg! Kram Anna

  SvarSlett
 11. Vraiment MAGNIFIQUE ! Bonnes Fêtes de Noël.

  SvarSlett
 12. Good way of explaining, and fastidious piece of writing to take facts

  SvarSlett
 13. Very neat blog. Really thank you! Great article you show us here

  SvarSlett
 14. Simple but very precise information... Thanks for sharing this one. A must read article!

  SvarSlett
 15. I need to thank you for this great read!! I certainly loved every bit of it.

  SvarSlett
 16. I truly like your technique of writing a blog. I saved it as my favorite

  SvarSlett
 17. Good day very cool blog!! Man .. Excellent .. Superb

  SvarSlett