søndag 31. mai 2015

Jeg klarer bare ikke....

Å la være å ta bilder av alle vakre blomster man omgir seg med nå om dagene...så igjen kommer et nytt BLOMSTER GLEDE innlegg! Helt til slutt i innlegget her kommer de første bildene av hvor orangeriet vårt skal stå og hvordan vinduer og døren ser ut før de skal pusses opp.....spennende prosjekt dette her :)
Fantastiske kunstverk i form og farge......er det rart jeg er fortapt da ?
Har dere lyst til å se hvor Orangeriet vårt skal stå ? Vinduer og en dør er også på plass...men må jobbes med for å få det utrykket vi ønsker. Vi kan dessverre ikke begynne med det riktig ennå, for skal man bygge etter den nye bygge loven som inntrer 1.juli må man bare smøre seg med bitte litt tålmodighet....:)

Vi har bygd om verandaen og pergolaen slik at det skal passe bedre inn ved Orangeriet.
Og her står vakre gamle vinduer som gledes stort til å få satt inn i vårt lille hus. De skal pusses opp etter hvert og jammen er vi heldige som har fått sikret oss denne herlige samlingen av gamle vinduer. Her skal omsider orangeriet stå med sine ca 20 kvadratmeter. Det blir SÅÅÅÅ fint når det kommer på plass...og det er vanskelig å vente en måned til må jeg si...Men da har vi fortsatt god tid til å finne ut litt mer om bygget som skal opp :) Vi har jo aldri gjort noe lignende før så her må det sankes massevis av kunnskap :)
Den gamle døren er en dobbel glass dør som vi fant til en billig penge på Finn.no. Den skal males og få fine sprosser inspirert av gamle svenske dører. Kan dere se det for dere?... Det kan jeg.. og vet den blir bare LEKKER når vi har fått arbeidet litt med den . Ja det var de første bildene fra" prosjekt Orangeriet" vårt....og mange flere skal det bli....vi må bare vente bitte litt til :)))


                                                  FINE junidager alle sammen !
                                                KLEM FRA VIBEKE

10 kommentarer:

 1. Can't wait to see your orangerie, Vibeke! These flowers are so beautiful and the colors even more so. I love how you've displayed them on the scale.

  SvarSlett
 2. Your arrangement is beautiful, Vibeke. My favorite spring flowers, peonies, lilacs and all time favorite hydrangeas.

  SvarSlett
 3. Ces couleurs, mariées ensembles, c'est de toute beauté !

  SvarSlett
 4. Oj, oj, oj, jeg GLEDER MEG til neste kalender, den må gjerne være i større format!
  Blir gøy å se det flotte prosjektet også!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 5. Åh det ska bli kul att se när det blir klart! Du som är så duktig kommer säkert att göra något överjordiskt vackert!!!

  SvarSlett
 6. Your building will be wonderful, Vibeke! Love all of your wonderful flowers...so pretty with the blue...

  SvarSlett