torsdag 4. februar 2016

En lun plass i hvitt !

Og den lune plassen er stua her hjemme som vi har holdt i hvitt i mange år nå.....Vi blir ikke lei den hvite stilen så fort vi.....og synes hvitt ikke bare er hvitt bestandig..I dag byr jeg på en tur rundt i vår lille stue, velkommen til en reise i hvitt :)
Ved dette bordet sitter jeg ofte å jobber og ser på tv....ja det finnes en stor tv i dette rommet..men den ser dere ikke på bildene i dag:)

Stua vår er i annen etasje sammen med kjøkkenet . Litt utradisjonelt kanskje, men det har vært en god løsning for oss.

Sofaen vår er en spisetue sofa fra Home & Cottage. Den gir en lun og god følelse her inne :)Slik ser altså delingen mellom stue og kjøkken ut...en mur i gammel teglstein er selve skillet .


Ja som dere ser er stua beholdt enkel og har ikke altfor mange ting rundt omkring....og det faste spørsmålet jeg får er:" Hvor gjør du av alle tingene dine"?( for jeg har som kjent en del ting og tang...:) Jeg kan fortelle at jeg kan ikke ha for mange ting rundt meg hele tiden, og bytter ut ofte og setter ting vekk...slik blir det spennende å finne fram til ting du noen ganger hadde glemt du hadde....igjen:)

 En nydelig helg står å banker på døren her nå......Må den bli god for dere alle :)

                                             GOD HELG FRA VIBEKE

8 kommentarer:

 1. I love every bit of your lovely white home.

  SvarSlett
 2. "I lun plass i hvitt" Wie WUNDERSCHÖN! Und HARMONISCH.....ich liebe deine Bilder:-)

  SvarSlett
 3. Breathless, so inspiring.

  Xx
  Dore

  SvarSlett
 4. Helt nydelig og lekkert og likevel koslig og lunt - med andre ord en helt ideell plass å trives!!!!! Vibeke-touch´en er ikke vanskelig å se og heldge er de som får bo sammen med flinke deg!!GOd helg til dere alle :)))
  TOveklem .)

  SvarSlett
 5. Everywhere I turn your home is so gorgeous!! Can I move in with you?? :) I love the way you decorate for spring ~ so fresh and lovingly created. I adore birds, too, and decorate with them around the house often.

  Enjoy your weekend!
  Mary

  SvarSlett
 6. Fantastic article goods from you.

  SvarSlett