søndag 5. februar 2017

Første vårtegn...innendørs!Så skaper vi sakte men sikkert litt vår innendørs...i form av tekstiler og vårblomster. Ute snør det lett og kulda skal virkelig slå til i tiden fremover...Da er det godt å trøste seg litt med  lystige farger og blomster innendørs synes jeg. Ikke så mye som skal til for å lage en litt lettere stemning ....og selvsagt må lyseblått bli den første fargen som kommer inn :)
Har også tatt fra de vakre keramikk tingene fra Antik Cederberg. Dette blir det stort innkjøp av på vår neste tur dit..Har fått mange henvendelser fra dere der ute så det er godt å vite hva man skal fokusere på neste gang vi tar turen.....Øynene går nesten i kors når man kommer på et slikt sted med bare vakre skatter :) Striesekkene man skimter her er også fra denne kar`n, det blir  nok med flere av disse også.

 Herlige farger som jeg er meget, meget svak for :)


 All keramikk i denne fargen har lett for å få min oppmerksomhet og denne bollen er intet unntak....På Mester Grønn har de nettopp denne og kjente at den "trengte"jeg .... hi,hi...:)

Formen er fortsatt ikke helt på topp og både medisiner og behandlinger må til for å  få kroppen til å komme seg her...Nå "trener"jeg meg på å roe det ned og tenker at det er en av de beste tingene jeg kan gjøre for kroppen :)
TAKK for alle hyggelige tilbakemeldinger og mail fra dere der ute...så mye godhet !

                                            KLEM VIBEKE

7 kommentarer:

 1. ÅÅÅÅ, så lekkert! Ja litt vårlig oppmuntring innendørs gjør seg nå om dagen. Og den striesekken med blå stripe, bare må ha......
  Riktig god bedring til deg!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 2. Flotte bilder med koselig tekst. Venter på våren og har begynt å få litt av den inn i stua, jeg og. Håper du snart føler deg bedre.

  SvarSlett
 3. Så dejlige forårs billeder. Elsker bare perlehyacinter, som er med til at få den tunge mørke vinterstemning væk. Håber du snart er helt ovenpå igen søde Vibeke <3

  knus Lone

  SvarSlett
 4. De blå fargene er så pen for våren! Herlige bilder, Vibeke!

  SvarSlett
 5. Hei på deg!!
  Håper behandlinger og medisiner hjelper deg, så du snart føler deg bedre igjen.
  Det er også voktig å lytte til kroppen. Og ta det med ro. Masse god bedring til deg fra meg!!

  SvarSlett
 6. Den där svaga ljusblå/grå färgen är sååå underbar, mild och vårig! Härliga bilder igen Vibeke...
  Snöig kram från Titti

  SvarSlett
 7. Vakre våren dekorasjoner, Vibeke! Jeg håper Nure vil være vel snart!

  SvarSlett