torsdag 2. august 2012

Skremmende VAKKERT!

 På vår ferietur Norge i år ,fikk vi med oss mange vakre plasser.Så vakre at jeg ble helt rørt...Å reise gjennom Geirangerfjorden med båt og oppleve de fantstisk store fjellene og fossefallene..ja det var mektig! Men underveis var det mye vakker natur som gjorde inntrykk også,som lupiner i alle regbuensfarger med bakrunner som ser ut som malt på lerreter...Å jeg kunne ikke ta nok bilder...
Så var det alle fossene da...
I den klareste blå jeg kan tenke meg...
                            Villt og vakkert...
Så kommer den skremmende delen..(ja Nure måtte jo ha mange tissepauser,og han tisser jo overalt den hannhunden...)Dette er Trollstigen dere ser i bakgrunnen,jooo..vi skulle opp der vi...Og med en mor som har utviklet høydeskekk i voksen alder,var jeg rimelig tøff her nede..lengere oppe var heller nervene FRYNSETE...Huff altså med de smaleste veier i de bratteste fjell,der møter vi STORE utfordringer som hele to store busser!! Jeg var sikker på at dette gikk galt,og var nesten klar for å gå ut av bilen å klamre meg til fjellet..ho,ho at det går an å bli så redd....Men utrolig nok gikk det bra denne gangen også,regner med at det har skjedd før :)
Her står minste jenta vår som digger høyder..å skuer utover den fantastiske utsikten. Jeg holdt meg laaaangt unna ,tok gladelig med meg Nure på en tur jeg...Her kjørte vi altså...på disse smale veiene..og andre syklet!! Møtte to damer på femtipluss oppe på toppen,som hadde syklet opp helt uten stopp!Fantastisk! spør du meg:))
Ja jeg sier det igjen,vi bor i et fantastisk vakkert land,nesten uberskrivelig vakkert synes jeg...Jeg vil ut å se mere av landet vårt, men Trollstigen den er tatt og den trenger jeg ikke ta igjen....Men for mannen min ble det et "kick"som syntes dette var "rått" som han selv sa det...Kan ikke skjønne meg på sånt,hi,hi:)Klemmer fra "reiseleder"Vibeke....:)

8 kommentarer:

 1. så vakker ! vi er jammen heldige bor i ett såååå vakkert land:)
  bildene dine er nydelige,som maleri!
  nyyt kvelden klem fra Eli:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koslig tilbakemelding snille Eli:)Tusen takk og JA!!! vi bor i et vakkert land:)Go torsdagsklem !

   Slett
 2. Å for noen vakre bilder av landet vårt!
  Trollstigen var jeg på når jeg var 5 år....kan faktisk huske det!
  Aldri vært der siden,men det ser jo fristendes ut,selv om jeg også har fått høydeskrekk etter jeg ble"voksen"hi,hi.
  Alle de nydelige lupinene da i råååsa!
  Godt med sånn flott natur ferie!

  Ha en vakker kveld da søde!
  Klem på klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja folk med høydeskrekk får virkelig kjørt seg her altså....men jeg angrer ikke på den skremmende(for meg da..pysa..) naturopplevelsen:))Go torsdagsklem til deg i Bergen i kveld:))

   Slett
 3. Hei Vibeke!
  Så nydelig landet vårt er!
  Nydelige bilder og flott og skummel tur dere har hatt!! Jeg har også høydeskrekk, så jeg deler skrekken med deg!!!
  Ha en god natt og sov så godt.
  Klem fra Anne-Marit.

  SvarSlett
 4. Hei Vibeke!Heldig gris som reiser rundt på vestlandet. Jeg bare elsker den maiestetiskenaturen der. Kos deg vidre i vårt fantastiske land. Må også bare kommentere det nydlige teppe du har sydd deg! Det ga meg skikkelig inpirasjon.
  Klem Inger Johanne:)

  SvarSlett
 5. Ja, det er ett utrolig vakkert land vi har! Nydelig bilder du viser! Selv om jeg har feriert masse rundt omkring i dette vakre landet, oppdager jeg stadig nye spektakulære steder. I sommer har vi vært i Lofoten for første gang. Anbefales!!
  Ønsker deg en fin fin helg, Vibeke! Måtte den bli solrik og varm!
  Titti-klæmm!!

  SvarSlett
 6. Ja,trollstigen er en skremmende kjøretur :/
  Vi lider visst av det samme med høydeskrekk,blir svimmel av å lese det i innlegget her,hi hi ;)
  Bilde av lupinene er nyyydelige:)
  Takk for flotte bilder :)

  Klem Bente

  SvarSlett