onsdag 8. august 2012

Tenk at en gammel boks...

Kan inspirere så mye!"Fersk" fra Skrot Tor idag.
 På en enkel hvit stol som denne ,ser det meste bra ut synes jeg:)

 Boksen fikk meg til å få frem de gamle tallerknene som jeg er så glad i,tanken var å finne flere i sommer...men ingen fler av dette slaget har dukket opp på min vei..Men bare vent..jakten er ikke over:)

 Den havnet tilslutt på kjøkkenet,der kom den til sin rett.:)I selskap med en liten søt gammel kasse..en orntlig skjønning av en trekasse.


 Litt gammelt hageredskap fant jeg også,med trehåndtak.Dekorativ og solid !
Slik står alle skattene nå, landelig med en liten rød "touch" jeg kan like veldig godt:) Vil bare fortelle om en skjønn hendelse her på formiddagen idag,søte Charlott med bloggen Tre engler og et hus var innom meg idag. Hun hadde med de skjønneste heklede sommerfugler og et  kort som jeg ble så rørt av at tårene sto godt i øyekroken...Ikke hver dag man opplever slikt, så kjære Charlott tusen tusen takk for alt sammen.."You make MY day too":))Åh! man blir bare varm i hjertet av sånt. Fortsatt fin onsdag alle sammen:)Klemmer Vibeke

10 kommentarer:

 1. Fantastisk flotte bilder i dag igjen- Jeg blir så inspirert!
  Hyggelig med en overraskelse!
  Mvh Monica

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk snille deg:)))Ja den overraskelsen var bare herlig:))

   Klem Vibeke

   Slett
 2. Åååå du har bare sååå masse fint min venn!
  Herlighet for noen skjønne bilder du viser,og den teglsteinveggen til den gamle ovnen....sukk.
  Nydeligste fat....
  Så kos å høre at du fikk sånn søt gave...er nok vel fortjent!
  Igjen...du har en utrolig lekker blog!
  Lovely....

  Kiss and love
  Camilla.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk min venn:)Har kost meg med masse gode funn idag og den skjønne overraskelsen jeg fikk var bare så herlig:) Så kort oppsummert har det vært en strålende dag:) Klem på klem herfra <3

   Slett
 3. Hei igjen Vibeke!

  Så fine bilder og så fine ord! Det var bare så veldig hyggelig å gi deg den lille overraskelsen. :) Føler det er litt viktig for meg og gi litt tilbake til dem som gir meg så mye i hverdagen.. selvom vi ikke kjenner hverandre så godt. Vi får gjøre noe med det.

  Så morsomt at du har vært hos Skrot-Tor i dag.. for etter at jeg hadde vært hos deg var jeg der en tur og. Det er faren til ei venninne av meg - en herlig mann! Jeg kjøpte med meg en liten vase og 10 norgesglass til festen.

  Ha en fortsatt strålende kveld! Gleder emg til å se hva du finner på med sommerfuglene.

  God klem

  SvarSlett
 4. Hei igjen på deg Charlott:)

  Tuuuusen takk igjen for den skjønne gaven ,det satte jeg sååå pris på:)))

  Så da har vi vært hos Skrot Tor begge to idag da..å ja han er bare go:)Gleder meg til å se det festbordet der altså:)Blir nok bare vakkert!
  Klemmer Vibeke

  SvarSlett
 5. Så fin liten boks :) Og så nydelige bilder du tar :)

  SvarSlett
 6. Hei Vibeke!!!
  Så fin den boksen var!!! Skulle gjerne vært en tur hos han skrot Thor. Hvor holder han til???
  Nydelige bilder du tar!!!
  Jeg kjenner også Charlott. Har kjent henne siden jeg var lita jente. Da sang vi i barnekor sammen! Vi hadde samme interessene da, og vi deler de samme nå, når det gjelder interiør.Alltid koselig når hun stikker innom butikken min. Og nå har hun en "Gi bort" gave fra meg på bloggen sin. Ha en fin kveld. Klem fra Anne-Marit.

  SvarSlett
 7. Hei hei:) Skrot Tor holder til i Skien ved Tinghuset.Der koooser jeg meg ,det har du sikkert skjønt:))Så koslig at dere har holdt kontakten så lenge,viktig å ta vare på gammelt vennskap:)klem til deg

  SvarSlett