mandag 3. mars 2014

Er det ikke inspirerende ?

Det jeg snakker om er selfølgelig herlige engelske reportasjer , som jeg har fått en liten overdose av ...etter at mannen kom hjem med kofferten full av de mest inspirerendde Engelske interiømagasiner :)
Åååå som jeg har drømt meg bort...og bildet over her har jeg blitt bare så glad i :)
Det jeg liker ved mange av disse bladene er hvordan de leker seg med farger,frodigheten og historiene som blir fortalt bak alle de inspirerende reportasjene. Helt herlig !

Jeg henter som sagt masse inspirasjon fra disse reportasjene og plukker opp et og annet...og gjør det til mitt eget utrykk. Jeg liker den landelige stilen på kjøkkenet og i dette hjørnet av kjøkkenet vårt  prøver jeg å holde det ekstra frodig. Da har jeg noe å glede meg over når jeg står å vasker opp... noe som kanskje ikke er min favoritt syssel....
Trekasser er jeg som dere vet veldig glad i , de brukes til det meste...Her med Narsisser med en flettet krans rundt.
Fine til all slags oppbevaring egentlig :)
Liker å bytte ut litt , så her får narsissene prøvd seg i en gammel bolle...ganske så landelig det også :)Konfirmasjons oppdrag står på programmet her hjemme nå, og jeg må si jeg går å tenker litt på vår egen konfirmasjon som bare er to måneder til.....Håper det våres MASSE på disse månedene så blomster og trær gir et av vårens vakreste eventyr en fin ramme :)

                                           KLEM VIBEKE

4 kommentarer:

 1. What a beautiful spot you have in the kitchen, I love it! I'd be happy with so many books filled with inspiration and ideas! Kisses and happy week

  SvarSlett
 2. Flott bilde, gøy med ny inspirasjon! Tenker det blir en fin konfirmasjon, gøy å gå og planlegge.......
  Fin ny uke til deg!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 3. Fo et koselig kjøkken ! God ide å ha fine blomster å se på nåe man vasker opp :-) ha en fin kveld!

  SvarSlett