lørdag 8. november 2014

Vi har fått en lun krok !

 Veldig leeenge har jeg ønsket meg en ny sofa og har gått langt over et år og kikket på denne....Som nå står i vår stue!!!Hurraaa for at den endelig er på plass denne varke sofaen fra Home & Cottage. Det kjennes virkelig godt når man har lenge ønsket seg noe, jobbet og spart opp en stund...for så gå å unne seg en slik ting....ja da smaker det ekstra godt :)
 Det er egentlig en spisestuesofa , men vi ønsker å bruke den som en vanlig sofa. Den er virkelig stor og god å sitte i ,og for meg som er ganske kort blir det litt dingling med beina...så derfor blir det fort til at man kryper inn i et hjørne med noen gode puter:) Gleder meg bare til deilig julefri jeg nå, med en god bok som skal nytes oppi her :)
 Nydelig tekstiler også fra Home & Cottage :)
 Jeg syntes vi fikk myknet opp litt i stuen her nå, virkelig lun og varm stemning fyllte rommet når sofaen kom på plass sammen med de andre brune gamle møblene våre. Vi har jo hatt alt hvitt i mange år , så dette kjentes riktig for oss nå :)


 Men det blir en stund til den skikkelig skal nytes vårt nye møbel....her brukes nemlig all ledig tid til å få laget ferdig min lille julebutikk. Ingen julevarer ankom denne uken heller...så i mellom tiden produseres det i hjemmelaget. Kanskje det blir en titt til uken om hva denne damen holder på med ?

TAKK TIL ALLE nye følgere både her inne og på facebook :) Det er jo bare helt overveldene å se at bloggen har fått så mange følgere...det hadde jeg aldri trodd...og heller ikke at enkelte dager er det over 7.500 treff her inne !!!
Jeg har nesten ikke ord for dette....blir bare VARM i hjertet og veldig ,veldig glad og ganske så rørt....TUSEN TUSEN TAKK igjen !
                                                        KLEM VIBEKE

24 kommentarer:

 1. sie haben es sooo gemütlich!!! ich mag auch die decke und die kissen, die andere dekoration sowieso!!! ein schönes wochenende wünscht angie

  SvarSlett
 2. Love the sofa and your coffee table!

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med ny sofa, Vibeke...den var kjempefin!! Den ble veldig fint sammen med det gamle runde bordet (elsker det) og de lune tekstilene.

  God helg klem fra Jorunn

  SvarSlett
 4. Åhh så snyggt! Himmel! Älskar de lugna färgerna och möblerna...nu fick jag lust till att fixa lite här hemma!
  Ha en skön helg, ta hand om dig!
  Varm kram,
  Titti

  SvarSlett
 5. Å den var kjempefin! Og skjønner godt at du vil krype opp i denne med en god bok ;-) innbydende og koselig! Ha en fin helg!

  SvarSlett
 6. I just love that dark wood round table. Sigh..its all lovely.

  SvarSlett
 7. Så utrolig flott!!
  Og så herlig og endelig få noe man har ønsket seg lenge ♡ Jeg har veldig lyst på tekstilene du har oppi den sofa'n der jeg:))

  Ha en fin lørdag!

  SvarSlett
 8. Så flott, lun og hyggelig stil. Kos deg i vintermørket og ny sofa :)

  SvarSlett
 9. Superflott! Älskar naturfärgerna!
  Kram
  Jenny

  SvarSlett
 10. Such a beautiful new sofa, and lovely, lovely wool plaid fabrics, and throws! It looks so cozy and comfy. Enjoy it! I adore your blog, look often, but haven't left a comment before. Your decorations and photos are always inspirational!! Warm hugs!

  SvarSlett
 11. Hei! Jeg er på utkik etter en slik lampe du har i kjökkenkroken din, kan jeg låne et bilde av deg, slik at jeg kanskje kan finne med en lignende på finn.no ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare å låne :) Men dette er ikke fra kjøkkenkroken..hi,hi. Dette er sofa kroken vår det :) Hvem av lampene er det snakk om ?

   Slett
  2. Takk! Tenkte på den der du har tallerkenhyllene på veggen på siden vet du;) Parafinlampa, som har blitt elekstrisk nå kanskje? Vet du kanskje om noe sted der de selger gamle lamper som det? :)

   Slett
  3. Ja den er er kjøpt på "Bikuben"i Porsgrunn for mange år siden(den butikken er nå lagt ned),men Bikuben finnes i Skien. Jeg har sendt folk dit før når det gjelder disse lampene, så håper det kan hjelpe:)

   Slett
 12. I love your new sofa.It looks really nice in your living room,and with the pillows and everything else.Have a great day.

  SvarSlett
 13. Lun og herlig stemning hos deg! Og så mye fine høstdekorasjoner du viser under her!! Alltid inspirerende å titte innom deg (en stund siden sist riktignok..) og med de skjønne bildene dine er det ikke rart at dette er en populær blogg:-) Takk for alt det fine du deler! Ha en riktig fin dag!
  Klem, Berit

  SvarSlett
 14. oh I love your blog and I love your style!!

  SvarSlett
 15. Hei Vibeke

  Jeg lurte på om du kunne tenke deg å lage er innlegg med forskjellige fargekoder du har brukt gjennom tidene? Har bladd med tilbake i bloggen din, og ser du er kreativ med farger og fornyelse. Gjerne den røde du malte døren og gyngestolen din i, den lyse grønne og flere.

  Du er til stor inspirasjon

  SvarSlett
 16. Hei :) Takk for hyggelig tilbakemelding :) Jeg pleier stort sett å poste fargekoder og navn på den fargen jeg pusser opp med.Så det meste er nok dokumentert :) Men kanskje jeg på nyåret kan lage en liten "kavalkade"av fargene jeg har brukt den siste tiden..god ide ! Klem Vibeke

  SvarSlett
 17. Hei på deg!

  Så fin sofa, passer jo perfekt inn i deres nydelige hjem! Og så deilige, lune og myke tekstiler, på en kald høstkveld.

  Så gøy at du selger så godt av kalenderen din. Jeg gleder meg til å ta en tur ut til butikken din før jul, og kjøpe den der!

  Blir spennende å se hva du har laget til jul i år.
  Du er så kreativ og flink!

  Ha en fin uke gode, herlige Vibeke!

  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 18. What a gorgeous room, wonderful photos.

  SvarSlett
 19. Nydelig i stuen din og du tar alltid så vakre bilder :-)

  SvarSlett
 20. Å milde tid SÅ koselig!!
  Vakker sofa og rammen rundt!!!Fantastisk nydelig og til stor inspirasjon,

  Klem klem til deg vakre venn.

  SvarSlett