lørdag 20. desember 2014

Snart tennes tusen julelys...

De stråler rundt vår jord!.....Ikke mange dagene igjen nå folkens til vi har vår kjære julaften her hos oss..og i år gleder jeg meg masse siden jeg skal ha julefri og ikke skal på jobb før etter nyttår...det er lenge siden jeg har opplevd ,så derfor sette dette ekstra stor pris på :)
Bildene jeg viser i dag er fra 2012...og det har skjedd noen endringer siden sist...hyllen bak her står nå på kjøkkenet og er blitt ekstra julepyntet til jul....(bilder kommer senere vettu..) Sist jeg viste disse bildene kom "pekefingeren opp hos noen"..."at du tørr å tenne lys i en slik kasse med masse granbar"...Jeg ser den selv men jeg forlater aldri en slik oppsats og lysene har ikke lang levetid i en slik, før de blir blåst ut og brukes andre steder...Men vakkert er det synes jeg :))))
Joda svibler kan ikke stå inne hos meg for jeg er skikkelig allergisk så derfor står de ute og gleder her hos oss...


Så fant jeg disse bildene med de engelske røde tallerkner som jeg kjøpte til min 40 års dag, gleden var stor når jeg hentet pakken fra tyskland på posten...og alle var hele og veldig vakre :)
 De har vært opp til jul og sommer disse talleknene...og jeg er virkelig glad i de. Nå står de pent inni et vakkert skap jeg hentet hjem fra butikken....de gjør seg vakkert der også.
 Ja peppekakehus prosjekter har fulgt med meg en stund...dette var mitt første skikkelig store prosjekt...minnes det knakk på akkurat samme plasser som i år også...ho,ho :)
 Så er det favoritt juleblomsten min da Amaryllis....ingen jul uten den så jeg har sikret meg i år også...:)Kjære alle dere nå ønsker jeg alle fine dager mot jul så ses vi kanskje igjen før julen ringes inn...Her skal det nemlig jobbes helt fram til lillejulaften sent på ettemiddag...men etter det tar jeg julefri med julero i hjerte ....måtte "juleroen" treffe deg også :)))

                         JULEKLEMMER TIL ALLE !

18 kommentarer:

 1. God morgen, så vakkert ,helt vidunderlig med lys i en kasse med granbar. Å de røde talerkner var skjønne,
  Skjønner du er glad i dem,
  Dine pepperkake hus er vakre, må prøve neste år jeg, eller i romjulen, hihi
  Svibler ute var lurt, å vakkert til epler lykt og snø,
  Ingen snø her i år, men godt dett,
  Ønsker deg fine dager mot jul, ser ut som du er helt ferdig hjemme.
  Stor juleklem fra Sylvia

  SvarSlett
 2. sooo süß!!! wie immer wunderschön dekoriert!!! schöne weihnachten wünscht angie aus deutschland

  SvarSlett
 3. Just beautiful! After seeing your pictures it makes me want a gingerbread house! : )

  SvarSlett
 4. Vakkert, vakkert , vakkert! :) Det oser julestemning av alle boldene :)Hva er den nydelige girlanderen på tallerkenhylla laget av? Det ser ikke ut som vanlig granbar ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Margrethe :) Vet du jeg har prøvd å komme på hva de heter men jeg finner ikke ut av det...de er fra min venn i Sverige og der kalles det "lummer":) Det er virkelig noen dekorative kvister:)

   Slett
  2. Veldig dekorative. Lurer på om det kan være kamgran eller børstegran? God jul Vibeke. Ergrer meg grønn fordi jeg ikke fikk vært i butikken din. Mvh Riddersporen

   Slett
  3. Tusen takk for tipsene, kanskje jeg får tak noen til neste jul:) Fortsatt god jul! :)

   Slett
 5. Such a beautiful Christmas here with you.
  A happy New year.

  God jul,
  A joyeux Noël

  Xx
  Doré

  SvarSlett
 6. OHHHH die gleichen roten TELLER habe ich mír damals mit 16 JAHREN gekauft,,,
  leider sind sie bei einen UMZUG zu BRUCH gegangen;;;;
  war sehr traurig darüber
  es schaut so gemütlich aus bei DIR
  ich wünsche DIR noch
  wunderschöne WEIHNACHTEN
  liebe GRÜßE aus TIROL
  bis bald die BIRGIT

  SvarSlett
 7. Beautiful Christmas colors, i enjoyed the pictures a lot,thank you for all you have shown us and have a wonderful Merry Christmas with your family.

  SvarSlett
 8. Perfectly lovely! God Jul, A Joyeux Noel! Rié

  SvarSlett
 9. Since I am unable to decorate this year (traveling) I am so happy to see your Christmas so cheery. I absolutely love it all. Merry Christmas!

  SvarSlett
 10. Tak for de dejlige billederne og for al inspiration. Ønsker dig og dine en god jul :)

  SvarSlett
 11. Makalöst vackra och sååå juliga bilder, du är min stora inspiration!
  GOD JUL, ta hand dom dig!
  Varm kram,
  Titti

  SvarSlett
 12. Hi Vibeke, you have gorgeous gingerbread houses. Do you make every year the new one? Or there is a way to keep it for several years? Sretan Božić - God Jul Vibeke form Croatia.

  SvarSlett
 13. Hey keep posting such good and meaningful articles.

  SvarSlett
 14. This is the precise weblog for anybody who needs to seek information about this topic. You positively put a brand new spin on a subject that has been written about for years. Nice stuff, simply nice!

  SvarSlett