mandag 9. mars 2015

GUL reprise !


Ja nå måtte jeg bare by på mine herlige primulaer fra i fjor....makan til gla`blomst altså :)
Vi har virkelig fått smake på våren her jeg bor, måtte den bare bli endelig....og ikke finne på å forsvinne for et sent lite velkommen snøfall....Nei nå er de fleste klare for årets herligste tid !!
Vi har denne helgen jobbet med kjellerstua som har fått nye strøk med maling både her og der....og som vanlig ble det mye mer å gjøre...Selv om den var hvit fra før...var den altså ikke det...Taket ble ikke hvitt lengere når vi hadde gått over veggene med hvit CHI...ja så måtte vi male taket også da...og det holdt ikke med et strøk på veggene som var hvite fra før av heller....chi er virkelig den hviteste hvitfargen jeg har vært borti altså....:) Men nå strålende hvit fra topp til tå står kjellerstua der og har virkelig fått seg et løft...på flere måter:) Bilder derfra kommer i nærmeste fremtid...:)

 Strålende vårdager til alle dere der ute ! KLEM VIBEKE

8 kommentarer:

 1. Vibeke Hello !! I love your pictures, this week we have agreed on the yellow !! I needed some sun and spring arrives !!
  kisses

  SvarSlett
 2. Herlege bilde !
  God start på dagen å sjå dette :)

  Fin tysdag !

  SvarSlett
 3. Herlige vårbilder!
  Ingenting er som vårens blomster:))
  En fin dag til deg!

  SvarSlett
 4. Herlige vårbilder!
  Ingenting er som vårens blomster:))
  En fin dag til deg!

  SvarSlett
 5. Loving the yellow Spring flowers!

  SvarSlett
 6. Våren er den beste årstiden vi har her i landet, syns nå jeg! Takk for de fine bildene du deler. De gir mye inspirasjon. Ønsker deg en strålende vår!

  SvarSlett
 7. Looooove seeing the yellow spring flowers. So pretty.
  Kris

  SvarSlett
 8. We are having some spring days here in Okla. finally.I love yellow flowers blooming and your pictures as always are so lovely and full of Spring.

  SvarSlett