torsdag 5. november 2015

Kan ikke vente lengere.....

 Aldri har jeg hatt slik julelengsel i kroppen som jeg har nå om dagen....det er nok fordi jeg for første gang ikke skal ha noen form for juleutstilling eller julebutikk som jeg hadde i fjor å styre med. Litt rart og vemodig må jeg innrømme....men på en annen side litt godt, for nå får man virkelig kjent på den gode følelsen å gå å glede seg og ikke bare tenke på alt man skal ordne med...slik jeg har gjort i mange år nå. I helgen starter jeg så smått...og pynten som dominerer er jo naturmateriale :) Kongler i flere varianter som fylles opp i kurver og kar....de får man aldri nok av :)
 I butikken min i fjor hadde jeg disse konglegirlanderne...de forsvant på et blunk og nå kan jeg nesten ikke huske om jeg holdt av en til meg selv....Håper det:) De var fantastisk fine og dekorative på flere måter.


 Men favoritten er jo lerkekongler...de søte små som er skogens små roser som man pleier å si :)

 Vi tar en titt inn i julebutikken fra i fjor som var ferdig pyntet på denne tiden....Å så fornøyd jeg var når alt var på plass og gledet meg stort til alle som skulle komme:) Det ble virkelig noen koselige dager der ute i desember og faktisk finnes noen av varene igjen. De hadde vi tenkt å selge på et utsalg /loppis hjemmefra før jul, men tiden flyr bare fra oss....og vi får ta det igjen en annen gang.
Så i helgen bringer jeg inn litt jule/vinter pynt her inne....Åh! det skal bli godt det :)
 I orangeriet har vi nå bestemt oss for å legge inn strøm. Dette skjer i de nærmeste dagene og tenk.. nå kan vi være der inne hele året....men fortsatt står en liten ting igjen på ønskelisten... nemlig en liten koselig vedovn som knitrer på kjølige dager....DET hadde vært koselig DET !

                                               God helg fra VIBEKE

7 kommentarer:

 1. Always love seeing your beautiful simple decorations.

  SvarSlett
 2. It will be wonderful to visit you with a very Merry Christmas...un Joyeux Noël here with you.
  Having a shop and events always take away from time spent in the decorating of ones home, I know this well because I get busy with interior designs on home I decorate for interior designs and we always have to stage these homes for a modern Christmas, then my own home suffers their attention to its designs.

  This year I am home and going to pay attention to the designs in my own home. Your home will be so beautiful, as I can see all the attention you are giving it in this visit to you.

  Love the beauty of your basket filled Pine tree Cones, and garlands of the, as well.
  I am making my ornaments this year, and holiday stockings as well that are in my etsy shop, will also hang in my home.

  I am so looking forward to spending my time here with the beauty you will be sharing.

  Xx
  Happy Seasons ahead.

  Dore

  SvarSlett
 3. What a beautiful scale...that dreamy color is just perfect and what a great item to decorate Christmas with.

  SvarSlett
 4. Så himla fint! Ja ditt kök är helt fantastiskt och mysigt!
  Önskar dig en skön kväll...
  Kram,
  Titti

  SvarSlett