fredag 19. august 2016

Orangeriet....helt ferdig !

NÅ kan vi endelig si at prosjekt Orangeriet er helt ferdig ! Dere som har fulgt prosessen her inne vet at vi har hatt noen utfordringer underveis.. Og måtte søke hjelp av håndverkere når den gamle taksteinen skulle legges. Nå er det endelig gjort og vi er stråååålende fornøyd med resultatet.

Det siste som skal skje der inne nå er å få på plass en liten gammel vedovn....en slik jeg har ønsket meg lenge:))) Har vært på let en stund men både pris og utseende har ikke vært på plass...helt til en av mine gode "utkikkere"peilet meg inn på rett ovn :)))) Er så fantastisk med slike herlige mennesker som tar seg tid til å hjelpe .
Så utpå høsten kommer det på plass en liten ovn man både kan bake og koke på der inne....snakk om "prikken over ièn" !

 Litt bilder innefra nå også....og snart blir det lille huset forvandlet til en liten butikk igjen :) Men først får  vi får besøk av et team av fotografer og stylister hit på tirsdag for å lage en reportasje av hus,hage og orangeriet . Det blir veldig spennende....og kanskje hjemmet vårt blir å se i noen norske magasiner neste sommer ?
 Rognebær er vel herlige ...jeg må alltid ta inn noen friske røde kvister. Synes det er et fint innslag mot det hvite interiøret.I dag er det igjen Markedsdag i Brevik. Folk står på torget å åpner opp garasjer og til og med hjemmet sitt for å selge gammelt og nytt. Jeg har vært heldig mange ganger og i fjor fant jeg jo bordet til orangeriet. Nydelige august dager alle sammen og jeg er tilbake "når bloggen føler for å samarbeide igjen..."rare greier det der....

                                           KLEMMER VIBEKE

8 kommentarer:

 1. Hej det ser super hyggetligt og alle detaljer er gennemtænkt. Skønt!
  Tak for inspirationen - god weekend
  Annette

  SvarSlett
 2. Wonderful place...your little house is very beautiful!i love it!
  Good holidays
  Florence

  SvarSlett
 3. Wonderful place...your little house is very beautiful!i love it!
  Good holidays
  Florence

  SvarSlett
 4. Thank you for the lovely photos!! I like how you used the mug holder as a terra cotta pot holder. I've never seen that done before!! Also, thank you for the idea of using my watering can indoors as a vase for outdoor flowering plants. Everything is most beautiful in a special way❤️

  SvarSlett
 5. Din orangerie er så nydelig, Vibeke ... slike flotte bilder! Hvor gøy å fotografere det for magasiner!

  SvarSlett
 6. Oh it is just gorgeous! I could move right in and be beyond thrilled! Of course you will be featured in a magazine!
  hugs,
  Jann

  SvarSlett
 7. Så otroligt fint...vackert och mysigt!
  Kram från Titti

  SvarSlett
 8. Aahhh - så vakkert - nydelige bilder.

  SvarSlett