lørdag 14. oktober 2017

Autumn is my favorite color !

 Ja fargene høsten bringer,  vekker virkelig  kreativiteten i meg ! Elsker å kombinere det patinerte ,rustikke og gamle med naturmaterialer. I dagens innlegg er det lett å se..... Det kom en kommentar på instagram at Maja så" litt frekk og veldig søt ut ", den personene hadde helt rett ,for det er nettopp det hun er :) Hun er nyskjerrig på ALT og det er ikke lett å få arbeids ro med henne i nærheten. Da må man ha øynene med seg både på motiv ,hund ...og hva hun eventuelt spiser på...:)
 
Men hun er en stor
GLEDE
og gir oss mange
herlige øyeblikk
i hverdagen :) I orangeriet passer høstens naturmaterialer perfekt...for her dominerer den rustikke stilen .

 To gamle dører er bakgrunnen her om dagen...og det gamle høye dørbladet har en naturlig okergul patina...Hjelpes meg ! Den er jo bare strålende vakker i mine øyne og gjør seg virkelig mot de varme tonene høst naturmaterialene bringer .

 I dag har jeg tenkt meg til Brekka Gård der de i november skal arrangere julemarked. Jeg kal stå der i år og selge vakre ting hentet i Sverige fra min venn Antik Cederberg og sikkert litt annet også. Mulig det skal dekkes litt bord til inspirasjon for folket også.....Det er det vi skal finne ut av i dag under dette besøket :)


Snart kommer et innlegg med
 dekking av høstbord..
og jeg kommer
garantert til å
bruke høstens
NATURMATERIALER !
Ellers blir det ikke "meg"...
KLEM VIBEKE


13 kommentarer:

 1. Alltid like vakkert �� For 14 dager siden var jeg i Liverpool på en brunch bar. Det var i et rustikk lokale hvor de hadde kledd den ene veggen med høye gamle dører. Det var utrolig vakkert. Satt å filosoferte over hvem som hadde gått ut og inn av alle disse dørene .

  SvarSlett
  Svar
  1. Å det hørtes veldig spennende ut Anne :) Ja det er noe spesielt ved å bringe inn slikt i et lokale ,det gjør noe med folk :)

   Slett
 2. Beautiful as always. Nature is the best decorator!

  SvarSlett
 3. When I think about autumn I think about your photos ♥ Stunning in every single way! Alexandra

  SvarSlett
 4. Bare elsker å se på bildene du deler <3 <3 <3 Tusen takk :)

  SvarSlett
 5. The door is an amazing backdrop and I LOVE the large amber bottle too! Your photos always bring joy to my inbox. Thanks!! xo

  SvarSlett
 6. Det er ikke så mange som blogger lengre, så tusen takk for at du fortsatt gjør det. Her finner jeg alltid inspirasjon :)

  SvarSlett
 7. Vakre høstfarger, Vibeke! Maja blir så stor! En slik søt hund! Jeg begynner å tenke på juleprosjekter også!

  SvarSlett
 8. Wonderful photos, beautiful colors and magical atmosphere ...
  Loredana

  SvarSlett
 9. Cozy place , beautiful of colors and these things...It's magic!

  SvarSlett
 10. Ja hösten är bara så vacker...men kanske inte idag när regnet strilar ner och allt är grått! Nåja, jag njuter av dina bilder och färger Vibeke :)
  Höstkram från Titti

  SvarSlett
 11. Hello dear Viebke! I have been sitting here drinking in every drop of your photos. You have painted Autumn! I move from one picture to the next soaking in color, light, the beauty of nature and of course, sweet Maja. Thank you for this beautiful Autumn gift!

  SvarSlett