søndag 22. oktober 2017

TAKK kjære vakre HØSTEN !

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, "Jeg elsker HØSTEN "! Naturens eget forfall bringer de vakreste farger fram som jeg blir utrolig inspirert av. I dagens innlegg finner du et høstlig dekket bord og andre stemningsfulle bilder inspirert av HØSTEN.

Trebøtta er ny og er kjøpt i en ny bruktbutikk i Skien. Den heter Tveberg AS og hadde mye flott å by på...Flere skatter ble med hjem og kommer sikkert til å dukke opp senere her på bloggen.

Fyller man en bøtte med sand kan man sette lys oppi som jeg har gjort her. Blir så stemningsfullt med masse lys på denne måten. Disse lysene er håndlaget fra Gartnerløkka Dagsenter hvor jeg jobber og er i en nydelig kittfarge.

På "rommet mitt" har jeg dekket et lite høstbord inspirert av de varme høstlige tonene. Jeg har stort sett brukt det naturen har å by på og kjøpt gresskarene på Mester Grønn.

 Asjettene er fra Kremmerhuset og elsker den varme gule tonen i de . De gule bladene har ligget i press en ukes tid mellom avispapir  for holde på form og farge.Putene er fra
Home & Cottage
og kransen på
veggen er laget av
bjørkekvister, ecalyptusgrener,
blader og tørket
hagehortensia fra hagen.
 Helt tilslutt må jeg
vise dere en overraskelse
som kom i posten denne uken..

 I januar gjorde jeg et oppdrag for Italienske Bottega Verde . De ønsket seg julebilder til deres produkter og ønsket å lage bokser og annen dekorativ emballasje med bildene mine på.
Det var ikke lett for meg å se for seg hvordan dette ville bli og det var et krevende men spennende oppdrag. Denne uke kom altså  det ferdig resultatet og jeg ble veldig glad for å se hvor vakkert de hadde laget det . Så smakfullt og delikat med flotte produkter inni.  
 I januar kom det heldigvis litt snø og da var det lurt å bruke tiden sin godt...Så når disse bildene skulle tas var det intens jobbing for å fange både lys og stemning.  Så glad for at det kommer fram i bildene her  :) 
Ja , nå er det ikke
så lenge til det
igjen skal komme
julebilder her inne...
Jeg gleder meg virkelig
til tiden fremover nå :)
 
                                    KLEMMER VIBEKE

10 kommentarer:

 1. Jättefint!! Tack för din inspiration!
  Den vackra paisley-pläden, vart kommer den från? Njut söndagen! Hälsar Paula Paa Landet

  SvarSlett
 2. Synes de boksene burde komme i produksjon her også!! Nydelig alt sammen!

  SvarSlett
 3. Your photos look breathtaking on the boxes. Congrats. I'd love for you to visit my blog at bringingfrenchcountryhome.blogspot.com. It would be cool to have a visitor from beautiful Norway! Hugs, Pat

  SvarSlett
 4. Så vakker, Vibeke! Den gyldne fargen er så pen i høstet dekorere! Og jeg elsker bildene på produktboksene! God jobb!

  SvarSlett
 5. Jag bara blir stum av alla dina vackra bilder...ett sant nöje att kika in till dig varje gång!
  Höstkram från Titti

  SvarSlett
 6. Hallo,

  Wow, was für ein schöner natürlicher Kranzen machtst du.
  Großartig!!

  Lieve groetjes van Thea

  Crea by Thea

  SvarSlett
 7. Oh my...the loveliness, the colors, the creaminess, the beauty of nature! You have such a talented and creative way of capturing the enchantment of this season.

  SvarSlett
 8. Utrolig smukke stilben og ikke mindst billeder du viser og deler med os andre. Kigger ind forbi din blog i ny og næ, og det er så fantastisk stemningsfuldt. Kan godt forstå at magasiner og andre producenter får øje på dig. En skam du bor så langt væk fra DK.
  Dejlig weekend til dig.

  Mange hilsner Susanne Josephine

  SvarSlett