lørdag 16. desember 2017

Det nærmer seg.....

Så er det kun en uke igjen til jul...og igjen har jo denne måneden bare sust avsted ! Jeg hadde absolutt ikke hatt noe imot å få en uke ekstra før selve juleaften....for jeg er nok av de som synes tiden før juleaften er den beste....:) I år opplever jeg en litt uventet situasjon i denne hektiske innspurten mot jul for her har kneet mitt kapitulert..Etter mange års kneproblemer skulle det nettopp svikte i denne tiden...Ganske kjedelig på mange måter men jul må det bli uansett...så vi får bare gjøre det beste ut av det.

Jeg har i en tid jobbet med å skape en koselig krok på arbeidssrommet mitt og siden jeg har måtte tatt livet litt med ro denne uken har det blitt små pusling med kranser og annen dekor her inne. Taklysekronen er dekorert med herlig lummel , det har jeg også brukt i kransen på det gamle skapet.
Skapet er malt  i "Grain Sack"  og er nydelig mot det grønne og røde her inne.

 Denne fantastiske julerosen er fra Plantasjen Skien . Helt nydelig med sin spesielle varme farge. Den kalles "GOLD"


På Lusiadagen sto jeg som vanlig veldig tidlig opp og fikk med meg Lucia på svensk tv...slik jeg alltid har gjort siden jeg var ei lita jente.
 Oppskriften fant jeg på Meny Matglede og er så gode at de smelter på tunga....Jeg tror jeg må lage de flere ganger i desember jeg...Gjærbakst vettu....det er det beste som finnes det :)

 Det er en grønn og hvit
jul i orangeriet i år...
med innslag av naturen !
Forrige helg var vi på Liseberg Julemarked hvor vi besøkte Designer Torget. Der fant jeg noen herlige lysholdere som man kunne bruke i flasker som vist på bildet. Veldig kjekt og plutselig fikk flaskene et nytt liv. De kostet litt men jammen var de verdt det :)


I orangeriet er det ganske kjølig selv om jeg har varme på der inne....men så var det de gamle vinduene da...Vakre, men ikke så praktiske på denne tiden av året. Julerosene her er også fra Plantasjen Skien og blir bare vakrere som tiden går.

Kjære alle sammen, ønsker dere alle en fin tid før jul....og håper alle finner juleroen nå som det nærmer seg....:)
Vi ses snart og da med et skikkelig "God Jul innlegg" neste gang:)

                                   JULEKLEM FRA VIBEKE

12 kommentarer:

 1. Alt du tar i blir
  blir vakkert
  søte Vibeke
  ønsker deg en vakker jul
  klemmer i fleng
  fra Eli:)

  SvarSlett
 2. Lindas imagens. Bom fim de semana.

  SvarSlett
 3. Very nice post.really I apperciate your blog.Thanks for sharing.keep sharing more blogs.

  เย็ดสาว

  SvarSlett
 4. Simple and oh so beautiful. Thank you for sharing your natural, lovely Christmas decor . Happy and Blessed Christmas!

  SvarSlett
 5. Liebe Vibeke,
  ich liebe sie einfach deine Kreationen,
  mag deine Dekoration,
  freue mich an so viel Herz im Tun
  und jedesmal erneut wieder an dir!
  So schön, dass es dich gibt und du so
  viele wertvolle Begabungen hast!

  Einen schönen lichtvollen 3. Advent wünsche ich dir
  und ein gesegnetest friedvollen, freud- und hoffnungsvolles Weihnachtsfest!

  Adventliche Grüße
  schickt dir Monika*

  SvarSlett
  Svar
  1. Leider haben sich ein paar Schreibfehler unbemerkt untergemogelt, sorry!!!

   Slett
 6. Så synd med kneet ditt. Selv har jeg slitt med en stygg hoste i 5 uker, og denne helgen fikk jeg jammen meg omgangssyke. Det er ting som går over, det spørs om det er verre med kneet. Uansett så passer det kjempedårlig nå i førjulstiden. Det ser ut som du har fått gjort en god del, så masse nydelig pynting. Du er superflink, Vibeke. Enkelt, men vakkert.(og kanskje ikke så enkelt som det ser ut) Jeg elsker stilen din. Ønsker deg en god innspurt den siste uka, og håper ikke kneet plager deg altfor mye. Lykke til!

  SvarSlett
 7. Ditt hjem er så vakkert, Vibeke! Jeg håper du har en herlig jul og at kneet ditt føles bedre snart! Jeg gjenoppretter fortsatt fra kneekirurgi i fjor også.

  SvarSlett
 8. Såå vackert och julfint. Jag måste sätta fart med julen här hemma, jag ligger efter :)
  Kram från Titti

  SvarSlett
 9. I enjoyed over read your blog post.
  Your blog have nice information, I got good idea from this amazing blog.
  I am always searching like this type blog post. I hope I will see again…
  หนังการ์ตูน

  SvarSlett
 10. Outpatient rehab offices endeavor to treat enslavement through standard meetings or gatherings with instructors and others experiencing the liquor rehab program. This

  kind of office can be utilized effectively by numerous individuals, however others find that they can't endure the detox stage without consistent observing, and potentially drugs, gave via prepared experts.
  inspirational quotes for addicts
  recovery quotes  SvarSlett