lørdag 30. desember 2017

Året 2017

 Velkommen til året med meg her inne ! For meg ble det ganske emosjonelt å gå gjennom en del bilder i år , for mange bilder er knyttet opp mot en tid som var trist og tøff for oss..og mange vet da at jeg tenker på vår kjære Nure som gikk bort i mai etter flere måneders sykdom. Men "reisen" gjennom året bød også på glede og gode fine stunder....Og det er jo akkurat sånn livet er...sorg og glede går hånd i hånd...  Vi starter med litt rustikk vinter pynt i januar og jeg er på den årlige antikk messa og kjøper mine første gamle strikkevotter :) Så fantastisk sjarmerende med sitt preg fra tidens tann.
Jeg jobber også med et kjempe spennende oppdrag med et hud og make up firma  "Bottega Verde "fra Italia i denne tiden. Jeg skal lage julebilder til deres neste års julekolleksjon...Veldig spennende men krevende oppdrag som dere skal få se resultatet av senere.....ganske så utrolig fint ble det.....noe som jeg ble veldig positivt overrasket over selv :) Så kommer den vakre emballasjen de hadde skapt av mine bilder.....


Ganske utrolig å få til slikt ....og jeg ble både stolt og glad over dette flotte resultatet!


 Vottene her ble det et lite samarbeid om i februar...jeg komponerte farger og mønster, flinke og gode svigermor strikket og Kristin Wiola med flere flotte strikkebøker bak seg ,broderte de nydelige blomstene . Et skikkelig strikkekunstverk ble det :)


Det begynner å våres , i alle fall i mitt hjerte....:) Jeg smyger jo våren så tidlig inn som mulig
og vårblomster gleder oss her hjemme. Morsomt  er det at nettopp dette bildet skulle pryde førstesiden på tyske Landleben janauar 2018.


Og flere bilder inni skulle få pryde dette januarnummeret...
Det har vært et utrolig flott samarbeid med tyske magasiner i år og det har blitt flere førstesider og bilder i disse magasinene. Virkelig spennende og få slik annerkjennelse og det å jobbe med slike hyggelige kreative mennesker....jeg gleder meg til den fortsettelsen....
'Jeg husker jeg står i snøstorm å plukker disse greinene...så selv om vinteren bestemte seg for å fortsatt herje ute, var det vår inne :)


Så kommer mai med sin skjønne blomstring ......Men dessverre venter en tung og trist tid for oss..
vi må ta en vanskelig beslutning men absolutt nødvending for vår vakre Nure...Vi er så takknemlig for at vi fikk han i våre liv i åtte år. Sorgen har vært tung å bære og det går ikke en dag uten at jeg tenker på han..han var en spesiell liten venn som vi aldri vil glemme.

Det kommer en tid vi alle har det tøft her hjemme og jeg takler sorgen bedre ved å holde meg i gang med noe lystbetont...som å være i orangeriet å skape ..og dra på tur...Vi besøker derfor vakre Koster for første gang......en nyyyydelig øy vi besøker gjerne igjen. Her er det kun sykler og en og annen moped som får kjøre på øya...og naturen og omgivelsene er bare vakre.

 Vi gjør oss klar til 17 mai feiring og jeg koser meg med pynting....blomster fra naturen og kjøpt i butikk...det slik jeg liker å kombinere. Vi får en flott feiring med familien.

 Orangeriet er mitt lille fristed og jeg tilbringer mye tid der inne i tiden fremover.At et lite sted kan gjøre så godt....
 
Så kom Maja inn
i livet vårt...
ei herlig lita frøken!
 Hun var en skikkelig vilter valp som undersøkte det meste...og det ble en litt krevende valpetid for oss alle hi,hi...Men i dag er hun ei meget rolig, utrolig snill, morsom og selvfølgelig VAKKER frøken vi alle elsker her hjemme. Hun smelter de fleste hjerter hun kommer over og vi er så takknemlig for ha henne i livene våre.
Det er sommer og vi nyter den gode sommeren vi har. Tror aldri jeg spist så mye deilige jordbær....:)
Nam,nam.....deilige desserter måtte testes ut :)

 
 

August kommer og vi er i Vakre hjem og Interiør..en fantastisk reportasje laget av flinke Margrethe og Mona.Ikke ble resultatet bare fiiint men det var også en strålende dag jeg hadde med de :)

Jeg har popp opp butikk i orangeriet og det kommer masse hyggelige ,kjøpelystne folk :) Og mange fikk med seg skatter jeg hadde hatt liggende en lang stund.
En kveld i august....og jeg nyte nydelig kveldsmat. Dette er også et av bildene jeg tok dette året som jeg er mest fornøyd med. Det hender man får noen favoritter og her synes jeg stemningen er ekstra god......og jeg fikk faktisk lyst på ei slik skive...igjen :)


Jeg har samarbeidet en stund med det amerikanske firmaet Miss Mustard Seed milkpaint , men denne gangen ønsket de at jeg skulle lage produktbilder for de . Et veldig artig oppdrag som jeg frydet meg over å jobbe med. Resultatet ble velig godt mottatt og er nå ofte å se i Miss Mustard Seed sine sosialemedier sider.....stas og... litt uvirkelig må jeg innrømme.


En herlig frodig høst kommer i møte....og det blir mye kreativt med naturmaterialer.
Vi drar til Cederberg Antik i Sverige og tar med det vakreste skatter hjem, Jeg har popp opp butikk i noen uker og har også med meg en del på Julemarked på Brekke Gård...og nå er nesten alt borte. Ja til og med det vakre skapet har fått sin heldige eier ! Tuuuusen takk til alle som tok turen fra fjærn og nær...det finnes så utrolig mange flotte folk der ute som jeg så heldig å få møte og glede med dette:)
 Så kommer min favoritt måned og jeg koser meg med sysler som har vært etterlengtet en god stund...
Årets pepperkakehus ble godt mottatt av folket der ute og folk sender meg bilder av deres kreasjoner inspirert av mitt peppekakeprosjekt. Slikt er så stas og jeg synes det er så inspirerende at folk kjenner glede ved det jeg gjør.
Klart vi må ha lussekatter.....disse måtte jeg bake flere ganger i desember..."smeltetpåtunga" gode var de :)
 Også fant jeg endelig skjenken over alle skjenker (for meg i hvert fall :) til orangeriet....En skinnende skatt ,som jeg vil få stor glede av !
Vi er så heldig
å få litt snø i jula...
og da må de
siste julebilder tas...
 

 

 
 
 

 
Det er vemodig å
ta farvel ved
vakre desember
i år....
og jeg skulle ønske
den varte litt
lenger.....
Men nå gjenstår det
en ting å si....
 

 
Kjære alle sammen !
 
TUSEN ,TUSEN TAKK for alle
tilbakemeldiger dere gir.....
Det varmer og inspirerer meg
til å fortsette å være kreativ
og glede meg over
det enkle i livet !
 
 
TAKK FOR ALT
VI HAR DELT
I ÅR,
OG RIKTIG
GODT NYTTÅR
TIL DERE
ALLE!
 
VARM KLEM
FRA VIBEKE
 
 

25 kommentarer:

 1. Happy New Year and thanks for your beautiful posts... Dorothea :-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for den flotte årskavalkaden. Takk også for alt du har delt av sorger og gleder gjennom året. Du er så flink til å formidle dine tanker og følelser både i tekst og bilder. Takk for alt det vakre og inspirerende.
  Ønsker deg en fin nyttårsfeiring og alt godt i det nye året. Klem, Berit.

  SvarSlett
 3. Utrolig flotte bilder du tar. Til stor glede og inspirasjon. Veldig glad for at du deler med oss :)
  Ønsker deg et godt og kreativt nytt år!
  Hilsen fra Anette

  SvarSlett
 4. Jättefin bildet och gratulation till dina bilder i det tyska magasinet
  Gott Nytt År
  Kram från Britt i Sverige

  SvarSlett
 5. Thank you for an inspiriernd year!
  Kind regards
  Katharina

  SvarSlett
 6. Obrigada por tantas imagens maravilhosas! Um ano de 2018 cheio de coisas boas! Um abraço!

  SvarSlett
 7. En fantastisk vakker årskavalkade! Du er virkelig en stor kunstnerpå alle måter. For å ta detsiste: Jeg ble så begeistret for den gamle kjøkkenbenken/skjenken i orangeriet. Har sett i årevis på Finn for å finne noe lignende, men om de har noen slikt så forsvinner det nok veldig fort. Interessant med ditt samarbeid med utenlandske magasiner/firmaer. Forstår godt at flere får øynene opp for din kreative kunst. Ønsker deg og dine et godt nyttår!

  SvarSlett
 8. Happy new year!!!....Thanks for last blogyear ...and lots lots lots of your beautiful pictures ,!!! love Ria x ❤️

  SvarSlett
 9. Прекрасни снимки!Пожелавам Ви здрава, вдъхновена и вдъхновяваща :) Нова година!!!

  SvarSlett
 10. Happy New Year! Nice pictures. I wish to you lot of them next year. Jelka

  SvarSlett
 11. Beautiful highlights, I enjoy your photography so much. Looking back can be very sad so we look forward to 2018 with great hope. Happy New Year

  SvarSlett
 12. No matter what kind of day I am having, seeing your post in my email is a wonderful thing. Your pictures are always so beautiful and I immediately relax and enjoy The beauty. I love you blog more than any other and I want to thank you for the enjoyment you have given me and to wish you a wonderful New Year!

  SvarSlett
 13. Happy New Year, thanks for sharing your lovely pictures x

  SvarSlett
 14. Happy New Year Vibeke! I enjoyed the look-back at 2017, the happy and the sad moments you will always remember with love. I can't wait to receive your post notifications in my email and am grateful to have such a lovely friend in beautiful Norway. Hugs from Colorado, Pat at Bringing French Country Home

  SvarSlett
 15. Happy New Year! I love your blog, your pictures and try to unterstand the text...

  SvarSlett
 16. very beautiful! I love the pictures, happy new year!

  SvarSlett
 17. Your home and photos are so beautiful! It's no surprise that you are featured in numerous magazines! Happy new Year!
  hugs,
  Jann

  SvarSlett
 18. Your work makes everything beautiful! Happy New Year Vibeke!

  SvarSlett
 19. You are so inspiring! Thank you! Everything is just beautiful!

  SvarSlett
 20. beau travail et belle créativité, merci et bonne année !

  SvarSlett

 21. I like to eat fruit Apple is my favorite fruit.


  reddragon88

  SvarSlett
 22. Perfect inspiration :) and what attention to detail! I admire and congratulate.

  ดูหนังออนไลน์

  SvarSlett
 23. Haloo pak^^

  Kami dari SENTANAPOKER ingin menawarkan pak^^

  Untuk saat ini kami menerima Deposit Melalui Pulsa ya pak.

  *untuk minimal deposit 10ribu
  *untuk minimal Withdraw 25ribu

  *untuk deposit pulsa kami menerima provider
  -XL
  -Telkomsel


  untuk bonus yang kami miliki kami memiliki
  *bonus cashback 0,5%
  *bunus refferal 20%
  *bonus gebiar bulanan (N-max,samsung Note 10+,Iphone xr 64G,camera go pro 7hero,Apple airpods 2 ,dan freechips)

  Daftar Langsung Di:

  SENTANAPOKER

  Kontak Kami;

  WA : +855 9647 76509
  Line : SentanaPoker
  Wechat : SentanaPokerLivechat Sentanapoker

  Proses deposit dan withdraw tercepat bisa anda rasakan jika bermain di Sentanapoker. So… ? tunggu apa lagi ? Mari bergabung dengan kami. Pelayanan CS yang ramah dan Proffesional dan pastinya sangat aman juga bisa anda dapatkan di Sentanapoker.

  SvarSlett