onsdag 2. mai 2012

Mykt og sommerlig...

I dag kommer en hilsen fra pute og teppe lageret på soverommet!!Sånn ser det ut,når ikke tekstilene er i bruk da:))Synes det er altfor trist å putte det inn i et skap og vil heller se de hver dag...Jeg er jo bare helt tullete etter puter og tepper..:)


En av mine favorittfarger dette ,lys blå...Alt er fra Home & Cottage.

Teppet i lilla,grønt og turkis er nytt i dag...smugkikket på det en stund...og liker fargene sååå godt:)

Litt mere enn et pledd ble det faktisk...kunne ikke gå fra dette skjønne fatet i favorittfargen for tiden..LINDEGRØNT!!Alt er fra Home & Cottage:)
Så da ble det litt ny "styling"i favorittkroken i stua da:))


Liten ny skatt ser dere her også,sausenebbet i hvitt og brunt.En søt liten sak fra England kjøpt hos Othilies Gårdshandel.En herlig liten butikk som ligger landelig til i Nevlunghavn. 

Håper alle har en strålende maidag:)Vi er så heldig å ha strålende sol i dag også ,så middagen er blitt nytt ute i dag:))) Varm klem fra Vibeke

15 kommentarer:

 1. Alltid så herlige bilder hos deg Vibeke! :)Håper mai blir en strålende måned med mange deilige dager som i går og i dag. :)

  Tusen takk for kjempekoselig kommentar inne hos meg.. er helt sikker på at du hadde klart å hekle deg en puff - du som er så flink med hendene dine! :)

  En hekle-leksjon så er du i gang. :)

  Ønsker deg en absolutt strålende onsdag!

  Klem C

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk så mye Charlotte:))Ja det er jo aldri for seint...Men strikking har jeg prøvd-det går skikkelig dårlig..ho,ho..Nei jeg tror jeg skal holde meg til malinga jeg:))Klem Vibeke

   Slett
 2. Herlige bilder! Så vakre tekstiler, har også mye i denne fargen, også hvite og blå ruter. :) Det er utrolig flott når det ligger framme slik, det bruker jeg også å gjøre. Vi er nok veldig lik i smak og behag, ser jeg. :) Nydelig teppe med blomster også. Flott og inspirerende!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk Hulda:)Kan ikke få nok av pledd og puter jeg.Det gjør virkelig mye med intriøret:))

   Slett
 3. Nyyyydelig som alltid hos deg Vibeke! Vet du, i dag kom jeg også over slike greiner, de dufter helt himmelsk! Plukket med noen hjem og nå står de til pynt og glede og minner meg om deg og bloggen din! Klem fra Berit

  SvarSlett
 4. Å så gøy da Berit og skjønt tenkt <3 Ja er de ikke nyyydelige og lukter rett og slett himmelsk!Er det rart man elsker de:)KLEM fra Vibeke

  SvarSlett
 5. Wow så vakkert stylet. Og så masse fine pledd og puter du har. Og helt fantastisk flotte farger. LOVE IT!

  Klem til deg du flinke gode Vibeke.

  SvarSlett
 6. Takker for kjempekoselig besøk i butikken..Sausenebbet falt bare helt inn i det nydelige hjemmet ditt..Helt utrolig hvor mye glede en liten kvist kan gi oss:) Ha en fortreffelig fin uke Vibeke..

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var jo så koslig hos deg,jeg kommer garantert igjen:))Sausenebbet er bare skjønt,og har hatt en liten "photoshoot" med hvitveiser oppi,det innlegget sparer jeg til en annen dag:)))Go uke til deg også:))

   Slett
 7. Hei min venn.
  Trodde du det var kutt nå?....he,he.
  Har bare vært veldig travel and importan today..Not.
  Jeg har faktisk lest bok....ja,det er sant,sittet ute i solen med pledd på og lest (1800 og blomkål romantiske greier)
  Så da tenkte jeg at data får jammen bare vente i dag,helt til nå.
  Vakre bedårende ting på dine bilder og bare "smør det inn" med de dere greinene dine......Det er rett før jeg plukker de på stupet nå altså!!;)
  Takk for herlig hilsen hos meg i går,den var bare kommet inn på mailen og ikke på siden min,men det viktigste var nå at min darling så det,litt distre med mail og datating jeg.

  Vel det var alt for i dag,herlig sausenebb,nydelig var det!
  Ønsker deg en vidunderlig kveld.
  Klem på deg søde!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så deilig det hørtes ut å lese bok ,Camilla:)Det skal jeg gjøre til sommeren,helst i ferien.Da slapper jeg HELT av,og drømmer meg helt bort i boken/bøkene jeg leser..I sommer leste jeg ut "Barnepiken",på under en uke...Den grep meg fra første side.Har du lest den?Greinene jeg viste i dag,måtte jeg faktisk "leve litt farlig"for...måtte strekke meg så lang jeg var over en bratt skråning...ha,ha..tenkte jeg på deg og måtte le litt for meg selv:)))Go klem fra Vibeke

   Slett
 8. Så utrolig nydelige bilder! Fargene og lyst er bare vakkert. FLott blogg du har! Du har noe å hente inne hos meg;). Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 9. Hei igjen.
  Nei,jeg har ikke lest den,men hørt om den og har tenkt å få tak i den ja:)
  Vet du....jeg kommer rett fra lysthuset og der er den første blomsten på jordbærplanten min kommet....så søt!
  I dag skal vi grille her hos oss,årets første!
  Håper du har en skjønn dag Vibeke.
  Varm klem

  SvarSlett
 10. heia.. så utrolig vakre bilder du viser...

  SvarSlett
 11. Alt bare sååå nydeligt!!

  SvarSlett