tirsdag 1. mai 2012

Velkommen mai!Med disse skjønne grener ønsker jeg vakre MAI velkommen!Med strålende sol kan vi ikke få en bedre start enn dette:)Disse bildene tok jeg på nøyaktig samme tid som i fjor,full blomstring da også:))
Passer denne like godt som i fjor da???Vi må vel ta et lite skippertak frem til 17 mai:)))Ha strålende 1 mai alle sammen:)Klem Vibeke

9 kommentarer:

 1. Gleder meg over Mai jeg også:) Har jo noen flotte dager og se frem til;) Ha en strålende dag Vibeke:) Klem fra Hege O:)

  SvarSlett
 2. Takk:)) Vi skal kose oss i Nevlunghavn i dag:))Klart du har masse å glede deg til,din vakre Sandra skal jo stå til konfirmasjon snart.Og jeg skal få hjelpe til,gleder meg til det:))Strålende 1 mai til deg også:))

  SvarSlett
 3. God morgen :) Så flott bunad du har. Heldige deg, jeg har ikke bunad jeg. For når jeg skulle konfirmere meg så var det litt ut med bunad. Ville heller ha noe kult. Men angrer på det nå. Min eldste datter fikk vestlandsdrakten i fjor, jeg var såå ivrig på at hun MÅTTE ha bunad.

  Nydelig grein på bildene dine idag. Passer så fint til 17 mai bord om ikke så lenge,

  Kos deg idag skjønne deg.

  klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei hei:)Takk for 1 mai hilsen fra deg:)Budnaden min er ikke mere enn to år den,min fantastiske svigermor ønsket at jeg skulle ha en slik til vår eldste datters konfirmasjon så da sydde hun denne til meg:)Utrolig SNILL er hun <3 Jeg har heller aldri hatt budnad,for det var ikke kult når jeg sto til konfirmasjon.Så det var veldig spesielt å få sin egen nå i voksen alder:)Klemmer fra meg til deg:)

   Slett
 4. Hei igjen;)
  Skikkelig mai følelse hos deg i dag,veldig fint må jeg si...
  Tror du ikke jeg har funnet et sånt tre du vet....og det står IKKE i en hage heller.
  MEN.....når jeg kjørte tilbake for å se nærmere på dette skjønne treet,så hang det halveis utenfor et stup....!
  Har hengt utenfor mange stup jeg for å få tak i liljekonvaller før....men alderen kommer og jeg risikerer ikke mitt liv lenger ...det får da være grenser!He,he.
  Så jeg får bare glede meg,for i fjor fant jeg hauger med liljekonvaller på.....hemmelig og lett tilgjengelig sted.HURRA!
  Vi har vært på koselig tur og nå skal jeg se om jeg får tid å legge inn noe bilder.

  Mucho love fra meg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ho,ho...synes jeg ser deg når du finner ut om det treet...du forteller jo bare så herlig:))))Å tenk når liljekonvallene kommer da...og heldig er vel du med ditt hemmelige sted:)Vi blogges Camilla,klem klem!

   Slett
 5. Kom mai du skjønne mille...!
  Så kreativ du er. Elsker Telemarksbunaden den er så fin. Skal i Konfirmasjon i Skien til helgen. Søsken barna mine bor der. Du skrev inn til med ang hvor jeg har kjøpt bordet mitt. Det har jeg kjøpt for 1500kr hos en brukt handler her i Kongsvinger.
  Klem Inger Johanne

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja den er veldig vakker Inger Johanne:)Kos deg i konfirmasjon,det er den store konfirmasjonshelgen her det:))Super heldig med det bordet altså:))Fortsatt goood uke til deg og velkommen til Telemark til helga:))

   Slett
 6. Nydelige vårbilder! Flotte detaljer på bunaden din! Min sønn skal ha konfirmasjon på søndag og bunaden må frem og prøves idag!

  Er ikke helt i boks med hvordan jeg skal pynte bordet ennå, da det er litt utfordrende med fargen svart som konfirmanten selv ønsker :-)

  Ønsker deg en flott onsdag!

  SvarSlett