mandag 30. april 2012

Siste kveld i april....

En vakker og lys aprilkveld har vi her i kveld,og jeg benytter sjangsen til å knipse noen stemmningsfulle kveldsbilder...Så derfor velkommen inn på kjøkkenets spisekrok :)


Gikk mange år å kikket på denne lampen,før jeg endelig hadde spart nok til den:)Å for en lykkedag det var,hi,hi:))

En koselig og deilig peis har vi her inne,nydelig er det når det varmer og spraker herfra en kald vinterdag.


"Dronningene"er blitt plantet om i denne store terakottapotten, og et gammelt figgjofat fungerer som underskål:)Så nå ligger det meste til rette for å vokse seg til en vakker og frodig "beauty Queen":)Ønsker dere en vakker vårkveld,denne siste kvelden i april:)Tar med et  bilde tatt av min vakre lille trofaste venn Nure..lurer på hva han tenker på?? Gleder seg vel til å ut å løpe i det grønne deilige gresset i morgen tenker jeg:))
Klem Vibeke

8 kommentarer:

 1. Så fin hundevenn du har. :) Nydelig stemning på kjøkkenet. Så flott med de tente lysene i lampa. Vakkert hos deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk snille deg:)Må ha med hundevennen vettu,han er jo stort sett der jeg er :))Ønsker deg en herlig 1 mai Hulda:)Klemmer fra Vibeke

   Slett
 2. Mmmm... Vakkert og delikati spisekroken! Så gjennomført og lekkert!! De asjettene i tallerkenhyllen var råfine, gamle? Pelargoniene vil nok trives i den fine rustikke terakottapotten.

  Til og med Nure passer perfekt inn i det hvite, kjempesøt da! Ønsker deg en fin inngang til mai, nyt morgendagen :) Klem Gry <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Gry:)Askjettene er gamle ja og jeg bare elsker de:))Fant de på en brukt og antikkmesse i februar og når messene begynner igjen snart, skal det jaktes på flere..har hørt at det finnes STORE tekopper av samme slag også....å fryd altså,tenk om jeg kommer hjem med slike engang..Kan tru jeg blir litt erta for hvite Nure,som passer til interiøret,men sannheten er at vi skulle ikke ha en slik hund som han ,men en annen type i grå,brun og beige farge..Men så sto han der da på Finn,og vi var fortapt..og har vært det siden,for han er virkelig en skjønning <3 God 1 mai til og dine:)Klem Vibeke <3

   Slett
 3. Så nydelig du har det. Og den lampen var kjempefin ja. Skjønner godt du hadde lyst på den.
  Må være en drøm å dekke fint bord, med de fine asjettene, fyr i peisen og se på alle fine tingene dine. Her hadde jeg kost meg.

  Og så skjønne fine Nure da. Smelt...

  Ha en fin 1 mai du skjønne.

  Klem Margareth

  SvarSlett
  Svar
  1. Snille Margareth,tusen takk:)Var så koslig å titte innom deg idag også,du skriver og lager de kosligste innlegg.Virkelig kos å følge bloggen din:)Ha en strålende 1 mai i vakre Bergen,som jeg har fått høre av gode gode Camilla har SOL idag:)Klemmmer fra Vibeke

   Slett
 4. God tidlig 1 mai Skjønning!
  Her skinner solen i dag også....så koselig.
  Må nok ut å rote litt i hagen i dag.
  Casper kom inn til meg i sted og sier:Mamma vi må stå opp klokken er 0700...Det er jo fri i dag,sier jeg-han legger seg på min plass og der sovnet han igjen....han,min darling og cesar sover søtt.
  Så våkner Victor og nå har vi rolig stund her.
  Bedårende bilder,herlig spisebord,lampe,ja alt er så fint.
  Nure er til å spise opp!

  Kos deg i dag,håper du har sol,uansett så skinner du!
  God klem

  SvarSlett
  Svar
  1. God morgen ja:))Har vært opp siden kvart over seks idag vi..(altså Nure og meg)skikkelig irriterende på en fridag..Men jeg sliter med å sovne igjen når jeg våkner tidlig,så da står jeg like gjerne opp!!En utpreget A-type er jeg kan man si..:)Så turen med Nure er unnagjort og noen flere konfirmasjonskort er blitt laget på morgenkvisten her:)Sol har vi her idag også,så her blir det vafler og kos i hagen:)Takk for alltid så skjønne gode ord fra deg Camilla,du må bare være tvers igjennom GOD du <3 God 1 mai klem fra meg idag.

   Slett