søndag 15. april 2012

Søndagsgleder!

En koslig ting å gjøre på en søndag er å dra på tur,og idag har vi vært i vakre Helgeroa.Et lite sjarmerende sted som ligger tett ved sjøen her i Telemark.En liten kjøretur og du kan vandre blant koslige hus ,skjønne små hager med stakittgjerder i alle varianter...det er bare herlig å få gå der å se å se....:)

Den utsikten hadde ikke jeg takket "neitakk til"...Som et maleri vettu..:)


Tenk å få å gå og stelle og kose seg i denne hagen da..

Venter ikke lenge med en ny tur til dette skjønne stedet..Men kansje vente til sommeren har begynt å sette litt preg...Kamera blir nok med da også:)
Nye grytelapper ble det også idag,laget av verdens snilleste svigermor:)Heklet i kraftig garn.Å jeg LIKER de altså!


En brikke ble det også,som kan brukes både her og der...:)Så er bestillingen til nok en konfirmant blitt ferdig idag.


Her er det bordkort,invitasjoner og konfirmasjonskort,alt bærer samme fargenyanse..Fargen vi kom frem til her ble grønn/tukis,inspirert av den skjønne jentas øyne:)


Håper alle har en god søndag,og ønsker dere en riktig så god start på kommende uke:)Klemmer Vibeke

3 kommentarer:

 1. Tenk å ha den utsikten til den lille øya da... Herlig! En snill svigermor du har som kommer med så flotte ting. Og kreative deg tryller frem så mye fint! Har hatt en flott helg her hjemme. Godt å hvile kropp og rygg etter mye oppussing i påsken. Endelig sol her i trøndelag.

  SvarSlett
 2. Takk takk,heldig med svigermor ja:))Ønsker deg en god uke:))

  SvarSlett
 3. Nydelige grytekluter og deilige bilder fra Helgeroa! Og jammen var det ikke en Scilla-plen der også. Har lært at den blå blomsten heter det - i dag ;O)

  Klem klem - hadde vært koselig å setts snart!

  SvarSlett