torsdag 26. april 2012

Dronningen er ankommet....

Ja det skulle tatt seg ut,hi,hi...Neida her er det bare dronninger i form av vekster som har tatt sin plass i huset-nemlig pelargoniumen "Dronning Ingrid"!!De står bare her midlertidig til de skal plantes i større krukker,da får de fart på seg:)))Men må ut å finne noen litt større krukker,siden det jeg har er opptatt...Skulle gjerne hatt de som de står i,i noen strørrelser større...digger de nemlig:)

Det er et åpent og lyst kjøkken vi har,men føler at det mangler litt ennå...Var jo så vant til det store skapet jeg hadde der.Men planer har jeg ,og den planen skjer i løpet av sommeren...det blir noe "høyt opp"...jeg sier ikke mer:)))Over til dagens lille tips og kreasjon!Fine Line kom til meg og ville gjøre noe med rammene hun hadde liggende..Hun likte bakgrunnen på platen så godt ,så da malte jeg like så godt rett på den.Dikt og sommerfugler fikk hun,nå skal rammen opp igjen- men da med små malerier i:))
God torsdag alle sammen,Klem Vibeke

6 kommentarer:

 1. God torsdag du skjønne!
  Dronning Ingrid tror jeg ankommer i mitt hus i morgen....Skal ha det årlige "Jentebesøket"
  og har ønsket meg opp til flere Dronninger...
  De er så vakker,så nostalgisk.
  For 2 uker siden hadde vi en morsom (til slutt da)tur for å handle pelargonia,og tror du ikke akkurat den dagen ville ALLE gutta være med...
  Å,nei,tenkte jeg...ja,ja det er jo lørdag så er vi familie så er vi familie.
  INGEN i nesten hele Bergen hadde fått inn Dronningen og jeg som stort sett alltid er blid,ble surere og surere for hver butikk....gutta mobbet og lo,festlig!
  "Ka? du skal vel blogge om de siden de er så viktig" sier min mann,"Du er jo blitt helt blogg gal!" sa han og...da måtte jeg smile,og fant ut at nå kjører vi hjem igjen før alle ble sur!
  Fikk takk i fyllt dus rosa ildtopp jeg og helgen ble fin!

  Vakker sommerfugl og herlig kjøkken.
  Gooooooood klem fra meg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ho,ho Camilla,du er vel herlig også SÅ morsom:)))Gleder meg til å se alle dine "dronninger",og koooos deg med jentene i morgen!

   God helg klem fra Vibeke

   Slett
 2. Nydelige Dronning Ingrid!!
  Ønsker deg en fin fin helg!
  Titti-klæmm!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja de er vakre,tenk når de blomstrer på det vakreste til sommeren:)))God helg:))Klem Vibeke

   Slett
 3. Heldig du er som har dronning Ingrid i hus ;)
  Nydelige bilder du lager...og tekst! "Gjøre sine gleder enkle" SANT!
  Ha en nydelig helg! Anita

  SvarSlett
 4. Og hvilken dronning! :) Så fine dine er. Mine har ikke begynt å blomstre ennå, lurer på om det er på tide å gjødsle litt.

  Jeg liker så godt fargene og harmonien i rommene dine, herlig med hvitt, grått og natur. En fin mix av både farger og materialer.

  En riktig fin helg til deg, kos deg! Håper på SOL :) Klem Gry

  SvarSlett