mandag 16. april 2012

Med litt maling...


Kan man forvandle de mest "shabby"ting...to ting du ser på dette bildet har fått en slik make over.Skapet dere ser litt av, var ganske så tragisk med ulike tresorter i ikke så fine bruntoner.Trebollen på stett er et av loppisfunnene fra lørdag som idag har fått seg en omgang med pendselen og pussepapir!
Slik så den ut før litt maling forvandlet den til en fin liten sak,som jeg ser kan passe fint inn hos oss:)
Og da med litt grovt pussepapir får man en litt sliten stil over det hele:)))
Så er det over til denne MEGET SLITNE saken...finnes det håp for den tro?Fikk mange blikk og skjeve smil når jeg dro den med meg fra loppis på lørdag...MEN jeg skal nok få den til å "skinne "litt igjen.Her hjelper ikke bare maling desverre,men også litt snekring må til...den har ikke bakside og deler av siden er borte og kansje gi den noen nye ben..ho,ho:))Ja ja bare vent å se,den skal bli SÅ fiiin:)

Første strøk og jeg ser alerede potensialet!!
Under dagens knipsing ,kom jeg over denne kar`n...Dere skjønner vel at jeg sliter med å sette grenser for de øynene her....Skjønne skjønne Nuremannen vår...:)Nei nå er vel skapet klar for runde to med maling,så da er det bare frem med pendselen igjen.Ønsker dere alle en god kveld,klem

13 kommentarer:

 1. Tviler ikke på at du får det til din "flinkis"!
  Du har bare et så vakkert hjem,vet jeg har sagt det før...men syns du er helt urtolig dyktig!
  Herlig hund også...
  Vel det var dagens gode ord til deg!
  Takk for at du blogger!

  Klem fra Camilla :)

  SvarSlett
  Svar
  1. De gode ordene går rett i hjertet Camilla,du er bare goooo:)


   Klem & Kos fra meg!

   Slett
 2. Utrolig hva man får til med en pensel og litt maling! Og med dine magiske hender. Gleder meg til å se alt ferdig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Gleder meg jeg også,til prosjektet er ferdig...malingen går jo greit...men så var det den snekringa da.....Ja ja det får bli som det blir:))

   Klemmer til deg på mandagskveld!

   Slett
 3. Utrolig så flott dette ble, Vibeke! Herlig den skåla, skulle knapt tro at det var den samme etter at den ble malt!! Skjønne møbler også. Så fint å se når du maler og står på. Dette var flott!! :))

  Likte også godt søndagsbildene dine, så idylliske hus du har gått forbi. Kjempekoselig med stakitt i hvitt, det har vi også. Men, mye jobb med malinga.. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Synes det er morsomt å vise dere hvordan ting ser ut i utgangspunktet,da kan folk følge med på utviklingen og kansje bli litt inspirert til å se potensialet i andre ting de også:))Stakittgjerder er veldig koselig Hulda,men krever endel jobbing når det gjelder vedlikehold...Snart skal våre til pers også:)

   Slett
 4. trebollen ble kjempefin, nydelige møbler...
  klem,magny

  SvarSlett
 5. Hei på deg :))

  Maling er som en tryllestav :)
  Så fin den bollen og skapet ble !
  Nydelige bilder fra søndags turen ♥

  God uke til deg,takk for inspirasjon :)

  Klem Bente

  SvarSlett
  Svar
  1. Koslig at man inspirerer,og maling er et helt utrolig virkemiddel i oppussingsprosjekter:)))Fortsatt god uke til deg også:)
   KLem Vibeke

   Slett
 6. Du er bare så flink, kjære "Bekke"!! Det er så gøy å se tingenes utgangspunkt, for så å se hvordan du forvandler de til de vakreste skatter! Og kjøkkenkroken din ble bare sååå fin!! Gleder meg til å se den live også ;) Jeg kommer en tur innom jobb på fredag, gleder meg til å se dere alle igjen <3 gode klemmer til superflinke deg, fra Marte :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Du vet at jeg ELSKER dette du vettu Marte:))Ja det må bli en vårtur hjem til meg snart,det hadde vært helt topp.Gleder meg så til å se dere igjen,savnet er stort Marte...men da blir det kos på fredag da,jippiii!!Stor go klem tilbake <3

   Slett
 7. Her inne var det mye fin inspirasjon, helt i tråd med hva jeg liker. La meg like godt til som følger jeg :)
  Klem

  SvarSlett