torsdag 12. desember 2013

Årets julekort...

Hvert år siden barna kom til har vi hatt julekort med våre håpefulle.... Men i år kom  beskjeden om at DET kom IKKE  på tale i år.....(vi har "fjortiser" i hus for dere som ikke vet det....ho,ho:) Derfor velger vi et bilde fra arkivet her som årets julekort. Disse bildene tok jeg i fjor en tidlig formiddag hvor lett frost hadde satt sitt preg. Synes alt blir så vakkert med et lett "melisdryss"....:)
Både den gamle kannen, kjelken og verktøykassen er kupp fra Skrot Tor:)
 Disse tranebærene hadde jeg tatt med fra en Londontur tidligere på høsten og lagt dem i fryseren....til denne anledningen her.....:)

Så det blir altså dette siste bildet som blir årets julekort herfra, så får vi vel se om gjengen har ombestemt seg til neste år,hi,hi..:)
Riktig GOD HELG alle sammen! Måtte den bli full av små julegleder for dere alle !
                      KLEMMER FRA VIBEKE7 kommentarer:

 1. Så vakkert, lykkelig den som får et sånn fint julekort! Og i går kom Lev Landlig i postkassa, flott reportasje som du og Liv S.J. hadde laget, et godt team! Jeg er også veldig glad i å pakke inn gavene fint, dine var jo kjempelekre! Ha en super helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk gode Signe :) Nå gjelder det bare å få sendt de ut...vi er nok litt treige i år,men julekort skal bli:) Så spennende med julerepotasjen, jeg har jo ikke sett noen av bildene selv ennå, men vet at vi hadde en fantastisk flott dag på Kleppe Gård :) Gleder meg:) Ha en flott 13 desember Signe.klem

   Slett
 2. Hello, Your blog is adorable and very creative. Congratulations. Kisses and happy holidays.
  This is my blog, see you:http://redecoratelg.blogspot.com.es/

  SvarSlett
 3. Nydelige gaver under her Vibecke,jeg stoppet nesten opp utenfor butikken her som selger samme papiret,så koslig :) Men hadde for dårlig tid,og først må jeg jo kjøpe det som skal være inni gavene eller Hur????Her er det noen som ligger bakpå ;)
  Nydelige bilder,og velegnet for julekort!Det blir vel ikke så altfor lenge til før jeg får samme problemet som deg,-det blir nok rart!!!Har merket tendenser allerede,tiåringen tror visst hun er fjortis!!!!
  Men vi fikk det heldigvis til i år også,den ene dagen det var snø ute,skal hente bildene i byen i morgen og skrevet i helgen...lovlig seint ute men det blir ihvertfall før jul - det er ikke alltid det har klaffet ;)
  Deilig med fredag og helg igjen,kose deg masse med alt du styrer med vennen!!
  Toveklem :)

  SvarSlett
 4. Underbara bilder!!!
  Önskar dig en jättefin helg
  Varmaste kramar Tina

  SvarSlett
 5. Hei! Nydelige bilder du har tatt! Fint alternativt julekort Hilsen Serine! :)

  SvarSlett
 6. For noen utrolig vakre og inspirerende Julebilder:)
  Dette er jo det perfekte Julekort:)
  Kjenner meg igjen i det med at nå er det slutt å være med på bilder:) er noen år siden mine nektet dette:)
  Men du har jo funnet et perfekt alternativ:)
  Flinke du:)
  Klem Merete

  SvarSlett