tirsdag 17. desember 2013

Ha det på badet...

Alt begynte med en såpeholder som yngste datteren vår ville ha på badet...Ja da spandrete jeg like godt noen fine rød håndkler på badet også....Skal si det et friskt innslag der inne :) Har aldri hatt røde håndkler på badet før eller slike røde innslag i det hele tatt inn på dette rommet...Men skal si det har slått positivt ut både for oss selv og besøkende :)
Håndklene er kjøpt på Princess og såpeholderen er fra Nille :)Det ble en ny vending på julekort fronten her i år...så nå falt vi på denne herlige kar`n :) Vår egen lille julemann med en nissedrakt som satt litt for godt i år....ho,ho...og nisselua som satt slikt i de tre sekundene vi fikk tatt bilde :)
Jeg har min siste fridag før jul i dag så dagen skal gå til julepyting av huset,,,her finnes det nok å henge fingrene i. Kjenner det skal bli KOOOOS! Skap deg en fin desember dag du også :)
                                  KLEM VIBEKE

8 kommentarer:

 1. Oih så vackert och mysigt <3

  SvarSlett
 2. Bloggen din er bare NYDELIG og det var jammen badet også:) Så lite som skal til også blir det så stemningsfult og koselig! Jeg pynter kun med julehåndsåpe fra nille og litt god lukt (kanel og eple lukt) i dufthjerte som er rødt på badet. Bare lukta av kanel og eple er jul:)

  GOD JUL!!!

  Lillan:)

  SvarSlett
 3. Herlig julekortbilde, fra herlig familie!!!
  En rød tråd gjennom hele huset nå!
  Veldig fint ble det.

  Ha det på badet, og kos deg masse i dag!!!

  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 4. Nämen ohhhh sötaste tomte vovven ever :-)) så fint han sitter med röda nissekläder på, och hatten på sne...Underbar bild!!!

  Så himla fint med röda handukar, julkänsla även i badrummet, väldigt charmigt!!
  Kram Paula

  SvarSlett
 5. Syns det ble veldig julete og fint, med de røde innslagene på badet :)

  SvarSlett
 6. Badet var veldig fint og hunden helt herlig!!

  SvarSlett
 7. Åååååå...så utrolig nydelig den lille søtnosen var her:)
  Ser jo helt bedårende ut:)
  Så kjempe koselig du ahr gjort det på badet:) hele huset ditt er så gjennomført og nydelig at det må være en fryd å komme på besøk hit i Julen vennen:)
  Kjempe koselig innlegg under også:)
  Ønsker deg fortsatt herlig uke
  Klem Merete

  SvarSlett
 8. une note de rouge dans la salle de bain c'est flamboyant.....

  SvarSlett