søndag 24. august 2014

Vakkert, gammelt & hvitt !


 Hei alle sammen !
Her er jeg tilbake etter en fantatisk helg med god "skattejakt" og et meget godt besøk i butikken min i Brevik....så da kan ikke jeg gjøre annet enn å smiiile :) I dag viser jeg noen av skattene min her inne på mitt fortsatt så hvite kjøkken....trofast mot det hvite her inne jeg :)

Gamle plansjer er noe det går mye av i butikken :) I går fant jeg også mange små botaniske kort, som jeg skal gjøre noe kreativt med nå i høst.....:)

Den skjønne gamle kurven er gammel og kommer fra Brevik Kino :) Gøy å vite hvor ting man finner kommer fra og selfølgelig at det er lokalt...:)

Denne sjarmerende lysestaken er fra Affari og i helgen ble jeg helt utsolgt på disse...ikke så rart...de er bare sååå herlige :)

I helgen var det  Torg og garasjesalg i Brevik og jeg er alltid heldig når jeg besøker mitt favoritt utsalg hos Helga:) Der finner jeg det fine hvite stentøyet jeg er så glad i og alltid masse annet fint ....En sann fryd å besøke henne :)En søt gammel hvit emalje kaffekanne ble også med...helledussen så søt sier nå jeg :)))

Som sagt var det godt besøk i butikken på lørdag også, aldri har vi hatt så mange hyggelige og kjøpeglade folk innom....kjempe gøy! Ønsker derfor å takke mange av dere som var innom, det er så gøy å møte dere der ute og slå av en liten prat:) Fremover nå vil butikken kun være åpen på lørdager fra 11-14.
Gleder meg til å ta fatt på høsten i butikken, for tiden planlegges det mye kreativt innhold på lørdagene fremover :)))
             
                          Strålende høstdager til 
                           alle dere gode der ute !
                                                KLEMMER VIBEKE

8 kommentarer:

 1. Nydelige bilder Vibeke!

  Klem

  SvarSlett
 2. Lovely, as always! I love the botanical poster which is so pretty with all your whites.
  Mary Alice

  SvarSlett
 3. Just beautiful! I love that botanical print, too.

  SvarSlett
 4. Magnifique comme toujours,bonne semaine,bisous

  SvarSlett
 5. Vibeke: I love how you put everything together. The shades of white are just beautiful. That is a very sweet candleholder..Happy Monday..Judy

  SvarSlett
 6. Du har bare et helt nydelig kjøkken, og det hvite og landlige er bare råflott! :)

  Om jeg er i nærheten av Brevik en helg, vil jeg definitivt ta en tur innom butikken din :)

  Ha en god søndagskveld - og nyt resten av uken.

  SvarSlett