tirsdag 12. mai 2015

Ting som faller på plass....

Noen gode fridager ligger foran oss og det kan man virkelig trenge etter noen hektiske uker :) I dag kan jeg fortelle at vi endelig har funnet en dør til vårt orangeri ! Og vet dere hvem som fant den ...? Jo min bedre halvdel fant jammen en flott dør på FINN til en meget billig penge her i Porsgrunn..:)(Tror han var litt stolt av det,hi,hi )Og jeg må innrømme at jeg hadde begynt å miste troen på at vi skulle finne en fin dør her i nærheten.. Så nå har vi det meste til vårt lille hus. ÅH ! så moro det skal bli å sette i gang :)))
Blomster i heimen må man ha... for da blir man GLAD :) Her er blomster fra helgens dekorasjoner samlet i en  stor krukke.
På kjøkkenet har de vakreste pioner tatt plass.

Den gamle tinnboksen er fra en gård i Østfold, samme stedet som kjøkkenbordet vårt kommer fra :)



De er som små kunstverk disse flotte pionene. Blomster jeg aldri blir lei av.













Ønsker dere alle fine fridager fremover og neste gang vi ses kan det hende at både gamle vinduer og en flott gammel dør vil komme til syne:)
                                 KLEMMER VIBEKE

 

6 kommentarer:

  1. wonderful pictures ♥
    greetings Bianca

    SvarSlett
  2. What a beautiful boquet, Vibeke! I love all the flowers in it and that touch of faded blue with the hydrangeas.

    SvarSlett
  3. Helt bedårende nydelig! Ble veldig inspirert av bukettene med blå hortensia og hvite blomster til. Skjønt! Ingen tvil om at du er flink med blomster og sammensetninger! Takk for inspirasjonen!

    Hilsen fra Trine

    SvarSlett
  4. Inspirerende og veldig fint. Ønsker deg en god 17.mai.

    SvarSlett
  5. Peonies are a favorite of mine but I don't grow any ones that are white. After looking at your gorgeous photos I'm thinking maybe I will have to change that.

    SvarSlett