torsdag 19. juni 2014

En opplevelse jeg sent vil glemme....

Så måtte jeg bare dele dette også med dere her inne på bloggen også-Min første "førsteside"og 12 sider inni dette fantastiske magasinet Simply Shabbilicious magazine. Ganske så utrolig og veldig morro synes jeg. Takker for en fantastisk og rørende respons på facebook etter at jeg postet dette ,kjære tid.. dere er bare utrolige :) Velkommen for en titt inni du også !
Kerryanne som har laget dette magasinet har virkelig gjort en fantastisk jobb, en hyggelig dame som ønsket å lage noe fint av meg og mitt....bare det er rørende og vakkert synes nå jeg:)
Klart syltetøyet mått være med,hi,hi....til søndag kan du også sikre deg "sommer på glass"smaken :)
Denne kar`n fikk en hel side for seg selv, er det rart....han er er jo bare vakker vår lille Nure...og selfølgelig måtte han betrakte seg selv...:)

Utrolig morro å se sine egne bilder i en papirutgave som dette.


Virkelig en flott opplevelse og selfølgelig håper jeg på gjentagelse i noe slikt i fremtiden også...:) Både i Tyskland og Italia vet jeg det skal skje noe utover høsten....vi får vente å se,hi,hi:)))) Ønsker du å bestille dette magasinet gjør du dette her : http://www.magcloud.com/browse/issue/750780
Samtidig som jeg fikk magasinet i posten, kom også mitt første visittkort . Er det ikke fint ? Enkelt og lekkert akkuratt som jeg liker det :)

Kjære alle sammen her kommer litt informasjon om søndagens sommerutstilling ! Den skal holdes i butikken i Brevik .Siden det er ganske mye å ordne med holdes butikken stengt fredag og lørdag.

SØNDAG 22. JUNI. KL 12-15 er dagen du bør holde av ! I butikken blir det maleriutstilling, salg av gammelt og nytt :) Store muligheter for å få sikret seg både jordbær og rabarbra syltetøy, som det har blitt produsert mye av den siste uka. Rabarbrasaft står Anette Kløverød for og Hilde Tangen kommer å selger boka si "Barna på sommerøya" som jeg var så heldig å illustrere.

MASSE VELKOMMEN ALLE SAMMEN! Jeg VET det blir VAKKER dag:) 
                               KLEM VIBEKE

16 kommentarer:

 1. Ååå så herlig Vibeke!Og vet du hva….dette er helt på sin plass.Vet du har vært i blad før,men jeg ser jo bildene dine overalt på Pinterest pg de er så flotte alle sammen at det er jammen på tide du kommer på trykk internasjonalt også!!!!!!!!!!!!Så flott reportasjen ser ut,det spørs om jeg ikke må bestille det bladet :)
  Gratulerer nok en gang . velfortjent,flinka!!!!!!!!!
  Visittkortet var forresten skjønt!
  God helg!
  Toveklem :)

  SvarSlett
 2. Your feature in Shabbilicious is GORGEOUS!! Your home is so Lovely! It was an honor to be highlighted in the same magazine with you!
  Mary Alice

  SvarSlett
 3. congratulations! so well deserved ♥
  such an adorable photo of your little Nure who is adorable.
  your business card is beautiful!
  have a wonderful weekend and congratulations again.

  SvarSlett
 4. How lovely! Congratulations on your feature in Kerry Anne's magazine. The pictures look great. Love your business card. The butterfly is such a nice image to use.

  SvarSlett
 5. Vibeke, it looks gorgeous!:):) It's so nice to see you there:) Hugs!:):)

  SvarSlett
 6. Nydelig reportasje :-) Vil man se noe vakkert er det bare å klikke på bloggen din, sånn er det bare. Skulle gjerne vært i butikken din en tur, ser du har mitt favorittservise over alle serviser ;-) Ha en fin helg :-)

  SvarSlett
 7. The article looks wonderful, Vibeke! Congratulations! And I love your beautiful business cards, too!

  SvarSlett
 8. Congratulations! I love the shot of your dog!

  SvarSlett
 9. Gratulerer sååå mye med bilder i dette magasinet, Vibeke Jeg skjønner så godt at du vil hya med bildene dine, du er jo som jeg har sagt før en mester i ta de vakreste bilder i de skjønneste settinger. Som Tove over her skriver, bildene dine er kjempepopulære på Pinterest..har jo selv pinnet en del hos deg..hehe... Delikat visittkort du har laget og så likte jeg så veeeldig godt bildet av deg med kjempesøte Nure på fanget...der han sitter og se på bildet av seg selv...helt nydelig er det!! Du må gi han en stor nuss fra meg. Sist men ikke minst: tusen, tusen takk for de trøstende og go'e ordene du la igjen, de betydde veldig mye!!!

  Ha en fortsatt fin helg:)
  Klemmer fra Jorunn

  SvarSlett
 10. Grattis! Dina bilder är verkligen fantastiska!
  Kram
  Jenny

  SvarSlett
 11. Åååå dette var STAS altså!!!
  SÅ vakker du er min kjære venn.
  Og SÅ gøy å se bildene dine på trykk......og du fortjener hver en plass du kan få i et blad!
  Bildene dine er ALLTID like flotte å se på og bli inspirert av.
  Så glad for deg!
  Nå må du kose deg i morgen og jeg skal tenke på deg!

  God klem
  Camilla
  XXX

  SvarSlett
 12. My congratulations! Your photos are wonderful!

  SvarSlett
 13. Så flott Vibeke:) Takk for besøket i dag. Alltid koselig når du tar turen innom. Klem fra Joachim & Grethe

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen Takk snille dere :) Ren glede og inspirasjon kjenner man etter et besøk i deres fantastiske butikk...Det må ikke bli lenge til neste gang kjenner jeg:)Klemmer

   Slett
 14. CONGRATULATIONS!!! You definitely deserve it because your house is so lovely:) Your cute dog can be proud too:)

  SvarSlett